Rottefælde fra Goodnature® A24 - en fælde der virker og er "selvkørende"!

Rotter kan være et stort problem i mange stalde, udhuse og boligejendomme. Rotten er et meget snu dyr, der kan være svær at komme af med, hvilket er grunden til, at vi hos Hestens Helse vil anbefale dig at købe A24-rottefælden fra Goodnature®, som er en fælde, der virker og mere eller mindre er ”selvkørende”.

Goodnature®s rottefælde er en gaspatronsfælde, der kan slå op til 24 rotter og mus ihjel på 1 patron. Du kan altså få bugt med dit rotteproblem, uanset hvor stort det måtte være. Lokkemaden i selve fælden har en holdbarhed på 6 mdr., når du aktiverer den til brug, og du skal derfor ikke foretage dig andet det næste halve år end at vente på, at de små skadedyr går i fælden. Når et dyr er gået i fælden, nulstiller apparatet automatisk sig selv.

Ved køb af rottefælden fra Goodnature® modtager du alt du har brug for incl. Bluetooth vejledning for montering. App-notifikationer, oplyser når der har været et dyr i fælden - tid til at skrifte mad i beholder, gaspatron m.m

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 30,40  DKK Til 38,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

OBS! Læs brugsanvisningen, når du afprøver fælden. Det er vigtigt, at du ikke afprøver nede fra - men oppe fra og ned.

Goodnature® A24-rottefælde der virker

Rotter og mus kan skabe stor frustration, når de kommer ind steder, hvor de ikke er velkomne. Det er derfor vigtigt at bekæmpe dem effektivt og humant. Når du modtager en Goodnature® A24-rottefælde, medfølger der 3 detektorkort, som skal ”sættes” op, før fælden monteres. Detektorkortene placeres der, hvor du tror eller har en idé om, at rotterne og musene kan lide at være og føler sig trygge. På den måde giver du rotterne en forsmag på det foder, der er i selve fælden. Lokkemaden i selve rottefælden er ikke giftig, så rotten kan sagtens spises af katten derhjemme eller naturens andres dyr, uden at det vil have en indvirken.

Mulige tilkøb til Goodnature®s rottefælde

Dette er udstyr, du har mulighed for at tilkøbe til din rottefælde fra Goodnature®, hvis du har særlige behov ift. din rottefælde. Du kan fx tilkøbe:

  • blocker, som er en ekstra sikkerhed, så andre små dyr ikke kravler op i fælden som fx kattekillinger
  • ekstra gaspatron, hvis du har behov for en reserve
  • ekstra monteringsanordning til fælde, hvis du har behov for at flytte rundt på fælden fra sted til sted
  • ekstra madbeholder (50 g), når de 6 mdr. er gået, og du har behov for ny lokkemad
  • Trap Stand - hvis du ønsker at fælden skal stå på jorden / i et skab (istedet for at monterer den på en væg)
  • Ekstra lokkemad - pose med 200 g lokkemad du kan bruge omkring fælden for at lokke rotter og mus til


Kontakt Hestens Helse og hør mere!

Hvis du overvejer at investere i rottefælden fra Goodnature®, men stadig ikke er helt overbevist, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med kontakte os. Vi hos Hestens Helse vil hellere end gerne stå dig til rådighed og beskrive produktet yderligere. Ellers kan vi kun anbefale dig at se de forskellige videoer i det ovenstående, der både viser rottefælden i aktion, og hvordan den skal monteres.

Du er også velkommen til at udforske vores sortimenter til heste, mennesker og hunde. Her kan du med garanti finde noget, du eller dit dyr har behov for. Du kan kontakte os enten ved at ringe på tlf. 86 24 23 49 el. 28 33 39 02 eller ved at sende en mail til [email protected]. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.