RYGSKJOLD til sikkerhedsvest Point-Two ProAir

Sikkerhedsvest point Two ProAir er en sikkerhedsvest til dig, der ønsker en sikkerhedsvest i høj kvalitet og med sikkerheden i top.

Point Two Pro Air vesten udløses på 0,1 sekund og kan under de første 5 sekunder modstå en belastning på 1 ton, hvorefter luften lukkes ud i løbet af 2 min. “Point Two Jacket” er CE-certificeret og den har den hurtigste reaktionstid af alle veste - den udløses på 0,1  sekund.

“Point Two” beskytter ikke bare ryg og bryst, men også nakken mod piskesmældsskader. Når den udløses, støtter den også effektivt rygraden.

Indenfor de første 5 sekunder modstår vesten en belastning på 1 ton. Den holder trykket 10 sekunder mere og  slipper lufte ud  de næste 2 minutter 

Bruger du vesten sammen med en Beta 3 godkendt sikkerhedsvest, mindskes risikoen for en skade på rygraden med hele 69%.

PointTwo Pro Air yder også beskyttelse af lænden der er ca. 45%  bedre end en type Beta 3 godkendt vest. Risokoen for brækkede ribben og skader på de indre organer mindskes ligeledes. Mere info. nederst på siden!

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 351,00  DKK Til 468,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Rygskjold: ønsker du lidt ekstra beskyttesle kan du få det med et rygskjold - rygskjoldet er EN1621 / 2 niveau 2 certificering og har alle de nyeste teknologiske funktioner til rådighed - rygskjoldet hæver Point-Two airvestens beskyttelsesniveauet yderlige i et fald. Længde på rygskjold er ca. 54 cm. OBS - rygskjoldet er sort

Sikkerhedsvesten Point Two ProAir er designet, så den kan bæres sammen med en alm. sikkerhedsvest under konkurrence, men også, så den kan bæres uden, eksempelvis på en afslappende skovtur. En skøn vest at have på, der er blød og smidig og giver rigtig god beskyttelse. Se billede og find din str.

Du finder patron - ekstra strop m.m HER

Se HER - video hvordan du monterer din patron i vesten 

INFORMATION PÅ SIKKERHEDSVEST POINT TWO

Garanti på Point Two air vest - Udvidet livslang airbag garanti - Se nederst på siden. 

Levering: Point Two sikkerhedsvest leveres klar til brug incl. 2 stk partroner.

Holdbarhed på patron: Ifølge producent er der 5 års holdbarhed på patronen hvis den opbevares fornuftigt og ikke over 45 grader

Vægt: 900 gram, ikke mere end en moderne ridehjelm.

Anbefales fra grossistens side at få vesten gennemgået en gang om året, eller ved 6 udløsninger af airbagen.

Hvornår må/kan vesten bruges: Vesten må bruges under alle stævner, er du under 18 år skal du bruge den traditionelle sikkerhedsvest BETA level 3 eller vælge Point Two p2-RS (2i1 vesten).

Vesten opfylder den Europæiske Level 3 standard i oppustet samt uoppustet tilstand og må derfor bruges ved nationale og internationale stævner.
Military ryttere skal ligeledes til konkurrencer ride med en LEVEL 3 vest, hvorimod LEVEL 3 ikke kræves til andre voksne ryttere. 

Info. om Point-Two sikkerhedsveste:

 

Garanti på Point-Two air veste.

Vigtig information til vores kunder: Tak fordi du har valg at købe en Point-Two airvest. Vi har gjort alt for, at sikre kvaliteten af produktet og håber du bliver rigtig glad for din nye vest. Point-Two tilbyder en udvidet livslang airbag garanti*/.

Hvis du ønsker at benytte dig af denne garanti, er det vigtig at du sender airvesten til service. Vesten skal serviceres hver 12 måned for at opretholde den udvidede garanti.

Som en ekstra service skal du først indsende din vest senest 1 år og seks måneder efter købs datoen til første service. Det er vigtigt at du herefter overholder den årlige service, ellers mister du den udvidede garanti på airbaggen. Garantien dækker airbag systemet. Selve jakken er ikke dækket af den udvidede garanti. Garantien omfatter ikke evt. fejl der skyldes punktering grundet udefra kommende objekter.

Hvad indeholder service eftersynet ? Fabrikken afmonterer airbaggen og gennemfører en test inkl. visuel kontrol af alle komponenter. Aktiveringsmekanismen adskilles og renses. Jakken vaskes og det hele monteres igen og returneres til dig. Hvis der findes fejl på airbaggen udskiftes denne uden omkostning for dig. Hvis vi finder andre fejl på din vest der skyldes slid eller skader, kan vi udbedre dette mod betaling. Hvis du ønsker at vi skal foretage andre reparationer på din vest, må du oplyse os om dette.

Hvordan bestiller jeg service til min vest ? Du bestiller service til din vest ved at gå ind på www.pointtwoairvests.com - Her kan du se de forskellige muligheder under SERVICES. 
Husk at notere din vests serie.nr type og alder
OBS Point Two laver ikke service på veste med det gamle "skruesystem" men tilbyder en ny vest til halv pris.

Nb.: Hvis din vest har været aktiveret mere end 6-8 gange, eller har været under vand, eller
aktiveringsmekanismen har været fyldt med sand, jord, mudder, etc. Bør du ligeledes indsende din vest til service.
Garanti & service Point-Two, 09.01.2015, ver. 2,
*/udvidet garanti for sikkerhedsudstyr sættes til 12 år.

Vi skaffer gerne en vest hjem til dit barn - Kontakt os evt. på tlf. 8624 2349.

Brugerudtalelse
Jeg brækkede min ryg i september 2010 hvor jeg ikke brugte sikkerhedsvest. Derefter blev jeg klar over at sikkerheden er en vigtigt ting for os ryttere. Jeg søgte nettet, kommer frem til at Point Two Pro-Air sikkerhedsvest er den bedste på markedet p.g.a. den udløser på 0.1 sek.Jeg har nu brugt Point Two Pro- Air vesten i ca. 2 mdr. og jeg oplever den som meget behagelig. Tænker ikke på den som sikkerhedsvest, men en behagelig vest som gør jeg føler mig sikker i sadlen igen.

Mvh

Kikki Silword 
Rytter 49 år