Solanum Flex HA - Ledproblemer.

Flex HA til hund indeholder de naturlige næringsstoffer, der indgår i ledbruskens byggesten.
Mangler ledbrusken elastisitet eller skal brusken i ledfladerne genopbygges, er der brug for næringsstoffer som eksempelvis GAG (glucosaminoglycan). 

Se hvad kunde fortæller om Flex HA nederst på siden. 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 200,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Flex HA 750 g til hest kan du få HER med samme indhold, som der er i Flex HA 100 g til hund. 

Hunden
 kan selv producere GAG ved hjælp af glucosamin og chondroitinsulfat. Chondroitinsulfat er den mest fremtrædende GAG i brusken. GAG er med til at vedligeholde eller genopbygge ledbrusk, og har desuden en anden meget vigtig funktion, nemlig at binde vand og sørge for, at brusken indeholder omkring 80 % vand. Vandet bevirker, at ledbrusken holdes elastisk, så brusken kan fungere som depot for ledvæsken, der presses ud imellem ledfladerne, når hunden belastes. 

Flex HA består af Chondroitinsulfat, MSM og naturligt C-vitamin fra acerolabær. Indeholder desuden det helt unikke Kartoffelekstrakt, der fjerner affaldsstoffer og sørger for korrekt syre-baseforhold i området omkring leddene. Curcumin fra gurkemeje beskytter blandt andet bruskcellerne mod nedbrydning. Drueskindsekstrakt med et meget højt indhold af polyphenoler hjælper hesten med at optage og udnytte alle disse stoffer optimalt. 

Desuden er der som noget nyt tilsat 100 mg hyaluronsyre pr. dagsdosis. Hyaluronsyre er den ”kunstige ledvæske”, der i mange år er blevet brugt til at sprøjte i leddene. Hyaluronsyren bevirker, at ledvæsken igen bliver smørende og støddæmpende.

Hunde, der har en inflammatorisk tilstand i et led, får ofte en tynd vandig ledvæske. Dette problem ses ofte ved forvridninger. Dette bevirker, at hunden har brug for hjælp til reparation af ledvæsken. Med alderen falder niveauet af hyaluronsyren også i ledvæsken, hvorfor ældre hunde også kan have gavn af et tilskud. 

Dosering hest:
Daglig mængde til stor hest: 2 x 15 g.
P
ony anbefales halv mængde.
Ved forebyggelse/vedligeholdelse anbefales halv mængde.

Dosering hund:
Til hund og kat anbefales 1 g. pr. 10 kg dyr.
Ved forebyggelse/vedligeholdelse anbefales halv mængde.

Indhold pr. 30 gram: 
Chondroitinsulfat min. 90%: 4 gram.
MSM (Methylsulfonylmethan) 99,9%: 15 gram.
Hyaluronsyre: 100 mg.
Kartoffel-ekstrakt.
Gurkemeje-ekstrakt. 
Drueskinds-ekstrakt.
Bukkehornsfrø.
Acerola-ekstrakt (17% C-vitamin).

Indeholder ingen stoffer. der er forbudt af FEI og Jockey Club. I enkelte lande, heriblandt Norge og Sverige, er der sat en øvre grænse for MSM.