Solanum Max Fiber - Sensitiv mave/tarm

Solanum Max fiber har et stort indhold af Beta-Glucan - Max fiber indeholder specielle havrefibre, der er helt UDEN STIVELSE. 

Max Fiber forebygger fordøjelsesforstyrrelser og beskytter mave- og tarmslimhinden ligesom det stimulerer immunsystemet - hesten spiser gerne Max Fiber!. 
Læs mere nederst på siden. 


På lager
Kun %1 tilbage
Fra 368,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Solanum Max Fiber - nyskabende produkt til sensitiv mave og tarm hos hesten. Solanum Max Fiber er et diætetisk tilskudsfoder til heste.

Solanum Max Fiber indeholder:
Kartoffelfibre.
Havrefibre.
Havreolie med 
15 % polar lipider.
MSM (Methylsulfonylmethan),
5 g/dagsdosis.

Blandingen indeholder ca. 4,2 g Beta-Glucan fra havre pr. dagsdosis.

Indeholder ingen stoffer der er forbudt af FEI og Jockey Club.

Anbefalet daglig mængde til stor hest: 50 gram = 4 mål med lille top.
Til pony anbefales halv mængde.

Solanum Fiber Max fås i 1,5 kg og 4 kg.
Havreolie:
Er med til at vedligeholde en sund slimhinde i mave/tarm. Polære lipider opfanger fedt, er med til at nedbryde fedtmolekyler.
Er rig på flerumættede fedtsyrer, god for fordøjelsen, indeholder E-vitaminer og polyfenoler, der har antiinflammatorisk virkning.
Havrefibrene:
Indeholder Beta-glucaner, der styrker immunforsvaret, bla. til gavn for heste med stofskifte udfordringer.
Kartoffelfibrene:
Fibrene er bla. næring for de sunde bakterier i mave/tarm
MSM:
Er med til at vedligeholde en sund slimhinde i mave/tarm (er desuden støtte for muskler,sener og led).
 

Kan desuden gives i forbindelse med stress, transport, ny fodring, behandling med antibiotika, overgang til græs om foråret, staldfodring om efteråret mv., hvor hesten er ekstra udsat for ubalancer. Fravænning kan også være belastende for føl, flytning til ny stald osv. Også ved udfordringer i fordøjelsen som tendens til "mavekneb", løs gødning, følhopper med tendens til "træg mave", i stressede situationer, gæring eller luft i maven.

Det er vigtigt for mennesker som dyr, at tarmen fungerer korrekt, så kroppen kan optage de næringsstoffer, den har behov for. 

Når de gode bakterier i mave/tarm bliver undertrykt af dårlige bakterier, bliver følgen en dårlig fungerende fordøjelse, hvilket har betydning for immunforsvar, optagelse af vitaminer, mineraler og næringsstoffer, ligesom der kan opstå gæring på grund af dårlig balance. Gæring kan vise sig som anfald af "ondt i maven" eller hesten bliver oppustet og "prutter" meget.