Solanum Myosin Sport - MUSKLER - Se brugerudtalelse på siden.

Myosin Sport's indhold af 18 aminosyrer, gør den meget velegnet til heste i hård træning og heste, der skal genoptræne efter en skade. Ligeledes støtter den og hjælper kroppen hos unge heste i starten af deres ridekarriere bla. med genopbygning af belastet muskulatur. 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 625,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Solanum Myosin Sport hjælper med at bortskaffe affaldsstoffer/syre fra muskulaturen og forbedrer mobiliteten.
Myosin Sport har et meget stort indhold af aminosyrer, der understøtter muskelopbygningen i forbindelse med træning, ved at tilføre musklerne de nødvendige amminosyrer.  
Myosin Sport til heste i intensiv træning og konkurrence, hvor det er vigtigt at støtte udvikling og reparation af muskulaturen.
Moysin Sport indeholder L-arginin, der øger blodgennemstrømningen i kroppen. 
Myosin Sport indeholder desuden MSM, kreatin, specialfremstillet kartoffelekstrakt og bukkehornsfrø. 

Kartoffelekstrakt er Solnums helt unikke produkt. Ekstrakten produceres i Danmark ved en speciel proces, der sikrer at de gunstige stoffer som alkaloider, polyphenoler og aminosyrer bevares, samtidig med, at hovedparten af stivelsen fjernes. 
Alkaloider, der er kvælstofholdige plantestoffer, er et effektivt middel til at neutralisere og fjerne et syreoverskud i legemet. Ud over at fjerne syreoverskud fra musklerne har kartoffelekstrakten udrensende effekt af led, muskulatur og organer.

 Daglig forebyggende dosering til stor hest: 

  • 25 gram = 2 x strøget mål. Må gerne blive fordelt på morgen og aften. Ved anbefalet dosis tilføres hele 7,5 g af aminosyren L-arginin. 

Ved muskelproblemer og intensiv træning eller konkurrence: 

  • 50 gram = 4 x strøget mål gerne fordelt på morgen og aften. 
  • Ponyer/små heste: 1/2 til 3/4 mængde.

OBS! Indeholder ingen stoffer der er forbudt af FEI og Jockey Club.
Indholdsstoffer: Kreatin, MSM, kartoffelekstrakt, L-arginin, bukehornsfrø samt 18 aminosyrer.

Kunder fortæller om Solanum Myosin Sport:

1. Jeg har brugt Solanum Myosin Sport til min hest, som generelt har udfordringer i sin muskulatur.
Hun har været et meget langt sygdomsforløb igennem med mavesår, hormonelle udfordringer som gav smerter i kroppen osv.
Hun har før fået Solanum detox for at vedligeholde hende, men er gået over til Solanum Myosin Sport for at hjælpe hende til at blive stærkere.
Det har gjort en kæmpe forskel!
Jeg har fået en hest som syntes det er en fest at gå til ridning, vi kan komme videre i hendes uddannelse som har stået meget stille i en del år.
Kan kun anbefale Solanum Myosin Sport, det gør en kæmpe forskel på mine dyr, med hver deres problemer.
Tak til Kirsten for alle vores gode snakke og råd til mine dejlige dyr. 

2. Jeg vil lige give jer Feedback på Solanum Myosin Sport. Virkelig et godt produkt. Jeg har gjort vores Frederiksborg hingst klar til Landsskue og i de sidste 6 uger har han fået Solanum Myosin Sport for lige at give ham det sidste finish og kunne klare de mange hårde dage. Han fik maksimum 24 point og 3. bedste hingst på hele skuet. Billedet taler vist for sig selv."
Lotte

3. Myosin er klart at anbefale!! Uanset hvilken hest jeg har brugt det på, har resultatet været overbevisende! En hest der uanset hvor hårdt den er trænet, ikke er død og træt i kroppen dagen efter, også selvom den har trænet hårdt flere dage til stævne i træk. Er fast indhold i mine hestes foderplan ☺️
Liv Møller Jensen

4. Jeg har den sidste måned givet min 20 årige konkurrence pony Myosin Sport fra Solanum, efter vejledning fra Kirsten fra Hestens Helse.
Og jeg må sige jeg er imponeret!
Jordy kan gå hårde landsholdstræninger eller stævne en hel weekend, og om mandagen kan det på ingen måder mærkes i hendes gamle krop. - Hun har fået meget mere energi, arbejdslyst og blevet mere smidig!
Det er klart noget jeg kommer til at bruge til begge mine ponyer fremover, og kan virkelig anbefale det til alle der har heste der bliver brugt hårdt eller som har tendens til at være øm i musklerne dagen efter en hård undervisning.
Tak til Kirsten for igen at vide præcis hvad mine ponyer har brug for!"