Solanum Myosin Sport Hund - til hunde i intensiv træning og konkurrence.

Myosin Sport indeholder 18 aminosyrer, MSM, L-arginin mv., der gør den yderst velegnet til  hunde i hård træning, hunde der skal genoptrænes efter en skade, unge hunde, der er meget aktive eller ældre hunde, der er "slidte" og ømme i muskler og led.  

OBS! Se hvad Gitte Hoffmester siger om Myosin nederst. 

På lager
248,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Kombinationen af MSM, kartoffelekstrakt, L-arginin, bukkehornsfrø, kreatin samt 18 aminosyrer støtter og hjælper kroppen i opbygning og reparation af belastet muskulatur. Solanum Myosin Sport hjælper desuden med at få fjernet affaldsstoffer/syre fra muskulaturen.

Det høje indhold af aminosyrer forsyner kroppen, når hunden skal træne hårdt eller opbygge muskler, hvilket gør det muligt at træne regelmæssigt.

Indholdet af L-arginin øger blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket er vigtigt i forbindelse med træning. 

  • Lille hund: 5 g pr. dag.
  • Mellem stor hund: 8 g pr. dag.
  • Stor hund: 12-15 g pr. dag.
  • Ved akutte problemer og ekstra hård træning kan gives halv dosering ekstra.

OBS! Indeholder ingen stoffer der er forbudt af FEI og Jockey Club. 

Indholdsstoffer: MSM, kartoffelekstrakt,  L-arginin, bukkehornsfrø, kreatin samt 18 aminosyrer.

Solanum Myosin Sport
2. "Jeg har gennem det sidste år givet Solanum myosin Sport til begge mine hunde. Zinnia er nu 9 år, og på trods af sin høje alder har hun indtil nu haft sin bedste sæson. Hun er stadig en af de allerhurtigste indenfor sin sport agility. PT fører hun konkurrencen om Året Agility hund, samme konkurrence, som hun blev nr. 2 i sidste år. Og hun er lige blevet udtaget til det danske agility landshold, som skal repræsentere Danmark ved NM i Danmark og VM i Luxemborg. Til udtagelsen vandt hun 3 ud af 4 løb.
Jeg oplever ingen stivhed hos Zinnia efter træning og konkurrencer. Og jeg oplever hurtig muskelopbygning i forbindelse med periodisk svømmetræning.
Min unge hund Zushi døjede med ryg/mave spændinger, men med hjælp fra behandler samt Solanum Myosin Sport er hun også fit for fight og har indenfor det sidste halve år opnået championater i Danmark, Sverige og Norge.
Jeg oplever at Solanum Myosin Sport hjælper hundene med at restituere hurtigere. De har også masser af energi selvom vi deltager i stævner der foregår over 3 dag". Gitte Hoffmester