Solanum No Stress til HUND 200g (tryptofan, organisk bundet magnesium, B-vitamin og urter) - feks. i forbindelse med nytår.

No Stress fra Solanum er et tilskud til hunde, hvor der kan være behov for at mindske reaktioner feks. i forbindelse med nytår, konkurrence el. lignende.

No Stress har et højt indhold af letoptageligt organisk bundet magnesium, B-vitaminer og aminosyrer (Tryptofan), der sammen med de tilsatte urter, kan være med til at lægge en dæmper på hundens uro. 

 

På lager
158,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Det er meget vigtigt, at magnesiumkilden er let optagelig og ikke blot magnesiumoxid eller magnesimumsulfat, hvilket også gør produktet særdeles anvendeligt til heste med magnesium mangel.

I No Stress anvendes organisk bundet magnesiumfumerat og en magnesium/proteinforbindelse, der gør at optageligheden af magnesium bliver særdeles god. Magnesium virker desuden hæmmende på adrenalin. 

Solanum No Stress indeholder ikke baldrian.
Anbefalet daglig dosis pr. dag: 5 g.
Helst fordelt på morgen og aften. Pulveret blandes i hundens foder , det kan også hvis det er en bedre løsning blandes med olie eller vand og gives i en sprøjte i munden.

Problemer med temperamentet kan skyldes mangel på både tryptofan og magnesium.

OBS! Magnesium hæmmer frigørelsen af adrenalin.
Indeholder også B-vitamin, Aminosyren L-Tryptofan, gingo biloba, passionsblomst, kyskhedstræ-bær og skjolddrager.

OBS: Spørg dyrlæge, hvis du har mistanke om, at der ligger fysiske problemer bag hundens reaktioner.

Magnesium: Hæmmer frigørelsen af adrenalin.
Gingo Biloba: Indeholder flavonoider, der er kendt for deres antioxiderende virkning (er med til at beskytte kroppen mod skade fra frie radikaler).
Passionsblomst: Anvendes ved muskelspasmer mv.
Kyskhedstræ, Vitex Agnes Castus: Mildt hormonregulerende.
Skjolddrager: Angstreducerende