Solanum Sand Free Max (fjerner sand og jord) - Loppefrøskaller - Magnesiumsulfat - Bukkehornsfrø.

Solanum Sand Free Max er en kombination af loppefrøskaller, magnesium og bukkehornsfrø giver maksimal fjernelse af sand og jordpartikler fra hestens tarme. 

Loppefrøskaller: Er pulveriserede og danner en gelé i hestens tarm, der fanger sand, jord og andre uopløselige urenheder.

Magnesiumsulfat: Sørger for en hurtig og effektiv afgang af geleen med de opfangede sandpartikler.

Bukkehornsfrø: Gør blandingen mere lækker for hesten at spise, ligesom det er med til at give en god tarmfunktion. 

Læs mere på siden! 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 300,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Sand Free Max blandingen giver en langt bedre effekt end rene loppefrøskaller iflg. undersøgelse/afprøvning foretaget på Fakulteket for Veterinær Medicin på Universitetet i Helsinki. 

Sand Free Max er en blanding af loppefrøskaller, magnesiumsulfat og bukkehornsfrø, der giver den optimale fjernelse af sand og jordpartikler fra hestens tarm. 

Anbefalet daglig dosis til stor hest: 100 gram = 6 mål. Pony: 3 mål. Føl: 2 mål. 

Anvendes som kur i 5 til 10 dage. Dette kan gentages igen og igen med pause på ca. 8-10 dage, hvis der stadig er tegn på sand i tarmene. Man kan evt. lave en sandprøve ved at tage afføring i en pose, fylde vand i og hænge den op en dags tid. Hvis der er sand i afføringen, vil dette falde til bunds. 

Solanum anvender loppefrøskaller med en uhyre høj renhed, nemlig på 99%, hvilket giver en større mængde gele end hvor man anvender mindre rene loppefrøskaller.