St. Hippolyt LinuStar - Hørfrø 3 kg / 10 kg

Smuk blank pels og en god fordøjelse hos din hest. 

St. Hippolyt LinuStar er gyldne hørfrø, der kan gives som de er, men det er bedst at iblødsætte dem i varmt vand - ca. 25 min,  hvis man primært giver dem for hestens mave. 

Læs mere på siden! 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 220,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

- Linustar er gule hørfrø, der har fået en patenteret "knæk", hvor skallen er brudt..
- Linustar giver hestene en smuk og silkeblank pels og understøtter pelsskifte.
- Linustar beskytter tarmslimhinden.
- Linustar er med til understøtte  tarmfunktionen.

- har et højt indhold af  slimstoffer
- har et højt indhold af Ω-3-fedtsyrer
- valsning eller kogning helt unødvendig

Anvendelse for tarmen: man giver LinuStar tørt sammen med hestens almindelige foder. Hørfrøene svulmer/slimer herefter op når de  passerer fordøjelsen, og er når de når tarmen klar til at indvirke påsitivt på tarmens slimhinde.

Anvendelse for maven: du overhælder frøene med varmt vand (80. grader varmt) og lader dem trækker i ca 25 minutter. Herefter kan man se, at der dannes "klister", herefter kommer du det i hestens almindelige foder eller evt. i mash. slimstofferne lægger sig som en beskyttende film over maveslimhinden (men vær opmærksom på, at der ikke her er så stor virkning, som ved brug af loppefrøskaller)

Ca 10-20 g pr 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det almindelige foder eller i mash. Ved behov kan der i perioder gives dobbelt mængde.

Foderanvisning: 
LinuStar frøemne er knækket, så der opstår meget små revner i hørfrøets skal, men på en måde så skallen stadig beskytter mod oxidation /ødelæggelse. Så snart de "knækkede" frø kommer i kontakt med vand eller med væsken i maven, svulmer skallen op, og slimstofferne og alle de andre næringsstoffer vil være tilgængelige for kroppen.

De gyldne hørfrø har fra naturens side et meget lavt indhold af blåsyre, du behøver derfor ikke koge dem. Uden kogning bevares de værdifulde Q3-fedtsyrer, vitamin-E og slimstoffer bedst.

  • Kogning er ikke nødvendig
  • Har et højt indhold af de vigtige Omega-3 fedtsyrer
  • Højt indhold af slimstoffer
  • Brug dem gerne i forbindelse med pelsskifte - giver en skinnende blank pels.
  • Velgnede til heste der skal tage på, eller heste der udfordret af problemer med maven
  • Styrker fordøjelsen