St Hippolyt Microvital (sporstoffer) - Til HEST 3 kg eller HUND 500 g

Microvital fra St Hippolyt indeholder 100% organisk bundne sporstoffer. Kan gives som en kur eks. forår og efterår, ved boksro el. hvis hesten eller hunden er udfordret. 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 195,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

HEST:
Microvital fra St Hippolyt indeholder 100% organisk bundne sporstoffer. Kan gives som en kur til heste med tendens til dårlig foderudnyttelse, muskelspændinger, trist og mat pels og fremmer sunde led og hove - er særdeles velegnet i perioder med fældning. Der er til 1 stor hest i en spand - 2 ponier kan dele en spand. 

Microvial udmærker sig ved at indeholde 100% organisk bundne sporstoffer, mineraler og et højt indhold af amminosyrer.

Anvendelse

Kur til heste, der er i underskud af minerale/spor­stoffer. Indfodres langsomt i små mængder. Bruges ikke som eneste vitamin/mineral tilskud.

Fordele
Genopretter balancen af sporstoffer. Mangelsymptomer på sporstoffer bla. jernmangel, modtagelighed for fysiske belastninger, dårlig foderudnyttelse, muskelspæn-dinger, ser spøgelser.

Indeholder:
Majskim, ølgær, ølgærekstrakt, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø) 9 %, gulerødder, havalgemel, malt-gær-urt, ærteprotein, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim) 3 %, æblesirup, salt, hvedeklid, hvidløg, vindruekerneekstrakt, koriander, løvstikke

Specielle kendetegn
Nucleotider af ølgær. Blanding af organisk bundne sporstoffer og mineraler med meget høj optagelighed.

Fodringsanvisning
Ca. 15-20 g pr. 100 kg kropsvægt pr. dag sammen med den sædvanlige fodring samt grovfoder og/eller græsning.
1 måleske = 120 g. 

HUND:
Til hunde, der har problemer med sundhed, velvære og præstation. Se hvad kunde fortæller om bla. MicroVital DOG nederst på siden. 

Microvital Dog - For at opnå fuld effekt - vitalisering, stabilisering af sundhed og hundens præstationspotentiale, er tilsat næringskomponenter i den rigtige kvalitet og indbyrdes forhold. Pels, hud og fenerelle fremtoning har særlig gavn af et supplement med Microvital Dog.

Fodringsanvisning:
Giv 0,5 g pr. kg kropsvægt dagligt sammen med hundens almindelige foder.
1 måleske = 15 g = 30 kg hund. 

Kunde fortæller efter brugen af bla. Microvital Dog:
Jeg vil gerne sig TUSIND MANGE TAK for at mine to berner sennen hvalpe har fået markant hjælp qua din rådgivning:-)! 


Jeg ringede oprindeligt for at drøft back on track da den ene hvalp vedvarende låste over skulderen  - og foruden at gennemgå back on track løsning sagde du uopfordret, at når en hvalp på et halvt år sådan låste, så måtte det hænge sammen med en mangeltilstand og at du derfor ville opfordre til at de fik microvital samt støtte til led. 

Efter lidt research samt råd fra også andre berner ejere ringede jeg retur til dig - og jeg endte med at bestille MicroVital samt solanum flex HA (+ grønlæbet musling som jeg dog har sat til side foreløbig) OG allerede indenfor en uge, så var den ene hvalps låsning markant aftagende og den er nu for første gang siden hun var tre måneder væk:-)!!!!

Så derfor tusind millioner mange TAK for du uopfordret gjorde opmærksom på, at der måtte ligge en mangeltilstand bagved - og det er sådan en lettelse, at den lille omend snart 30 kilo store hvalp er fuldstændig blød og bevægelig i sin ryg:-)!!!

Med stor glæde og tillige med ønsket om god weekend,
Lise