Uniq Skjold - Insektafskrækkende olie til hunden/katten.

Skjold er en speciel udviklet olie til aktive hunde/katte, der færdes meget i naturen. Vores hunde bliver ofte generet af insekter, lopper og flåter, som der desværre bliver flere og flere af. 

Skjold fra Uniq har en insektafvisende effekt på grund af af den unikke sammensætning af olier og urter. Urterne virker samtidigt lindrende på svie og kløe, støtter helingsprocessen efter insektstik og loppebid. 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 289,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Urteblandingen bevirker også, at flåter og lopper ikke bliver på hunden og katten.
Består udelukkende af 100 % naturlige ingredienser. 

Udover den insektforskrækkende effekt, har de sunde olier naturligvis også samme virkning på hunden/katten som anden kvalitetsolie (blank pels, positiv i forbindelse med hudproblemer osv).

OBS: Hunde kan ikke tåle en stor mængde hvidløg, derfor skal det gøres klart at indholdet i denne blanding er så småt, at en hund ved daglig dosis kun får, hvad der svarer til 0,64 g.
(ved afprøvning der viste, at hunde ikke kunne tåle hvidløg fik hundene op til 125 g om dagen).

TIP: Bedste effekt opnås, når man husker at ryste dunken inden brug.

Daglig dosering: 1 ml. pr. kg. kropsvægt - omrystes inden brug.
Små hunde: 10 – 20 ml./dag. 
Store hunde: 25 – 50 ml./dag.

Kat 1 ml. pr. kg. kropsvægt

Dosering i ml med ske:
1 teske = ca. 5 ml
1  spiseske = ca. 15 ml

 

Indhold Skjold:
Vegetabilsk specialolie 6%
* Urteblanding: Pebbermynteolie, Lakridsrod, Timian, knust Hvidløg, 
Morgenfrue, Kamilie, Røllike, Marietidselfrø.
Dansk koldpresset rapsolie 55,5%

Lakseolie  20%
Urteblanding  17% *
Lecithin 1,5%

Indholdsgaranti:
Råprotein 2,50 %

Råfedt  82,50 %
Træstof  4,50 %
Råaske  1,50 %

Omsættelig energi 30,6 MJ pr. kg 

Tip: Når man giver hunden 30 ml. olie, erstatter det ca. 40 g foder, der kan fjernes hvis hunden bliver for tyk.

Kunderne fortæller om Uniq Skjold:
Jeg opdrætter shetland sheepdog og har 17 voksne hunde. For nogle år siden ledte jeg efter en giftfri forebyggelse af flåtangreb til mine hunde. Det skulle være giftfrit, fordi jeg anvender mine hunde i avl og det skulle kunne fungere til både drægtige tæver, avlshanner og til hvalpene. Jeg fik Uniqs Insektafskrækkende Olie anbefalet af en af mine hvalpekøbere, og efter noget research bestilte jeg en dunk og gik igang. Efter ca. 2 uger så jeg en virkning, og vi har nu anvendt olien i 3 sæsoner og vi er meget tilfredse. Olien hældes i hundenes mad, så ved jeg præcis hvad de får.

I år fik jeg startet lidt for sent og det myldrede med flåter på hundene, men vi fik det under kontrol efter de første 2 ugers behandling med olien og jeg har ikke set en eneste flåt hele sommeren, hverken på hvalpene der suser rundt under buskene eller på hende jeg går spor med i skoven.

Så jeg er en meget tilfreds kunde og jeg vil gerne anbefale olien til andre.  

Vh
Lotte

 

  • " Ja, det er vores foretrukne værn mod flåter. Brugte olien det meste af forrige sæson. Med det resultat at ingen flåter bed på hundene i den periode. Har holdt pause med olien i vinter, men er nu startet igen, da flåterne begyndte at bide på. Vi bor i skoven og har derfor stor risiko for flåtangreb. Lidt om midler mod flåter. Jeg bor i en skov med meget kronvildt. Når jeg går i haven opdager jeg ofte flåter kravle på mig. Mine hunde får Uniq Insect Free olie. De to voksne har også Seresto halsbånd på. Det er første gang jeg bruger dem i år. Jeg var egentlig lidt utilfreds, da jeg her i starten har fundet et par enkelte flåter på den ene hund. Men i lørdags havde jeg en veninde på besøg, med samme hunderace dom jeg. Shetland sheepdog, som har lang pels. Efter en halv times gåtur, hvor hun efterfølgende "børstede" hundene med hænderne, for at få eventuelle flåter af. Samlede hun ca. 20 flåter fra sengen og den ene af hundene. Mandag var hun til hundemassør, hvor de fandt yderligere 30 stk. På hunden. Og hun fandt derefter ca. 20 mere. Til sammenligning fandt jeg lørdag 1 død flåt i sengen, og en levende, der var hoppet af hunden. Min hvalp får kun olien. Venindens hunde får ingen flåtmidler. 

Gitte Hoffmeister

 

  • "Er rigtig glad for jeres produkt uniq insect free. Det er dejligt med et produkt der virker, uden at man skal give sine hunde gift. Jeg har 2 rhodesian ridgeback som jeg træner schweiss med, og jeg har ikke haft en eneste flåt til at sidde på mine hunde. Jeg har heller ikke set et eneste stik fra insekter. De ting ser jeg ellers hver gang, på de andre hunde vi træner med.

Med venlig hilsen

Rikke Sehested Rasmussen
Randers

 

  • "Jeg vil også gerne tilslutte mig en effektiv virkning af produktet. Min hund har heller ikke haft flåter, lopper eller andet utøj som mange andre hunde har. Og som ekstra plus, så er hun total vild med det "

Niels Poulsen 

 

  • Dejligt med en tilfreds kunde, har hunde - bor i Polen, hvor der er rigtig mange flåter. "Jeg bor lige op af en skov her og jeg går hver dag i skoven med 10 hunde og hernede er der flere flåter end jeg nogensinde har set i DK...det er vildt...men mine hunde har INGEN flåtbid fået endnu.. Og ja vi har hernede 2 andre varianter af flåter som kan give virkelig store og alvorlige symptomer/sygdom ved bid...og så har vi selvfølgelig de almindelige som i DK. Men jeg har jo altså olien til at stå i en skål så hundene selv tager det de har brug for...det er min overbevisning og erfaring at det er det der virker bedst...for iblandet fodret (jeg barfer) får de simpelthen ikke nok..."

Hilsen Tannie (bor i Polen) 

 

Specifikationer
Vælg mL eller L500 ml