Urtefarm Cool Down (Hest & Hund) - OGSÅ TIL NYTÅR!!

Cool Down fra Urtefarm kan med fordel gives hesten forud for transport, til unghesten i forbindelse med tilridning, til, en føsom hest der flytter til et nyt sted, hesten der skal have boksro, klipning, til Nytår m.m. 

Ekstrakten kan gives sammen med pulveret til heste, hvis man har meget brug for en hurtig virkning. Ekstrakten Cool Down 100 ml til hund se dosering på siden. Må ikke anvendes senere end 96 timer før stævnestart." 

Cool Down findes også som TREATS - du finder dem her

Læs mere nederst på siden + se datablad med indhold, dosering m. m - ved siden af info. 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 159,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Ekstrakten kan gives sammen med pulveret, hvis man har meget brug for en hurtig virkning.
Vær opmærksom på at ekstrakten indeholder alkohol (obs doping)

Heste: 5 dråber pr. 100 kg hest
Det er en god ide at afprøve virkningen inden man eks. ønsker at bruge Cool Down i forbindelse med transport, klipning, tilridning eller lignende. Heste kan reagere en smule forskelligt. Hvis man eks. ønsker at bruge den inden en klipning, anbefaler vi at bruge give det 4-5 dage inden, for bedst mulige effekt. Dosis kan evt. forhøjes i nogle dage hvis der er behov. Ring gerne 86242349.

Hunde: Stor hund: 5 dråber cool Down ekstrakt x 2 (morgen og aften), mellem hund: 4 dråber x 2, lille hund: 2-3 dråber x 2.
Gives 5 dage før eks. Nytårs aften. 

  • Gives til de heste, der udviser stress eller nervøsitet eksempelvis i forbindelse med tilridning, klipning, transport, boksro eller lignende. 
  • OBS: Vær sikker på, at  din hest ikke fejler noget, der øger stress niveauet, det kan være en skade, slid  el. lignende. Hvis du er det mindste  i tvivl, er det en god ide at kontakte dyrlægen. Ring gerne, hvis du har behov for vejledning på tlf. 8624 2349. 

 24.11.15  besked fra kunde der har brugt Cool Down 4 dage før klipning:
Det virker - ingen problemer med at klippe en hest, der ellers altid har skullet bedøves i forbindelse med klipning. 

Duvil/Urtefarm skriver - Og vi kan kun sige, at tilbagemeldingerne er gode.
"Problemer med klipning af din hest? VI har løsningen!
Nu nærmer vi os tiden for dækkener & heste med lang pels. Flere heste kan være vanskelige at klippe uden bedøvelse men med Urtefarm Cool Down kan du klippe lige når det passer dig.
Cool Down er velegnet til særligt nervøse og stressede heste og er sammensat af en række specifikke urter, magnesium og fosfor. Netop samspillet mellem disse ingredienser giver ...den ønskede beroligende effekt på hesten.
Cool Down er et tilskud der anvendes forud for transport, tilridning eller ved boksro.
VIGTIGT! Cool Down har stærk beroligende virkning på hesten og må ikke anvendes senere end 96 timer før stævnestart."