Urtefarm - Gastro Performance 8 kg (mave/tarm)

Gastro Performance Diet & Supply er et tilskudsfoder, der er egnet til "arbejdende" heste og heste der let får lidt "bøvl" med mave/tarm .
Performance diet støtter i det hele taget til hestens velvære og overskud. 

Særlig velegnet til konkurrenceheste, heste der mangler energi under træning, heste der har svært ved at holde huld, og heste der har en lidt "sart" mave og tarm.

På lager
Tilbudspris 299,25  DKK Til 399,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Dosering pr. dag: 150 g pr. 100 kg hest 

Gastro Performance Diet & Supply er med til at forbedre hestens fordøjelse, modvirker celleproblemer i mave og tarm, cellerne i bindevævet, musklerne og led. Samtidig støttes immunforsvar, nervefunktioner samt mentale overskud..

Gastro Performance er med til at støtte op under hele hestens fordøjelse, bla. er det med til at grov- og tilskudsfoder udnyttes bedre. Produktet tilfører proteiner af høj kvalitet, reducerer restitutionstiden , og tilfører de vigtigste næringsstoffer fra naturlige kilder.

 Indeholder: Æblefibre, Solbærfibre, Græsmel, Polysaccarider og pektiner fra naturlige kilder, Blue Whiting FD , Urteblanding.

OBS: GP kan erstatte mellem 75 - 100% af det krybbefoder din hest er vant til at få. Du skal i så fald kombinere med en vitamin/mineral blanding,