God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
Urtefarm  Breathe Easy 1,5 kg (udfordringer i luftvejene) Se fuld størrelse

Urtefarm Breathe Easy 1,5 kg (udfordringer i luftvejene)

Breathe Easy fra Urtefarm med urter, er udviklet specielt til heste med tendens udfordringer i luftvejene. Breathe Easy indeholder en optimal blanding af økologiske urter, der virker styrkende på hestens luftveje. 

Læs mere nederst på siden + se datablad for dosering m.m. 


Flere detaljer

U. Breathe Easy 1,5 kg

DKK 459,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 4 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 4 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 20,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Urtefarms Breathe Easy er velsmagende og tildeles i hestens daglige foderration, indtil der observeres en positiv forandring, herefter kan man evt. fortsætte med en mindre dosis, særlig til de heste, der tidligere har vist tendens til at få luftvejsproblemer. Det er altid en god ide at holde en pause på  8-10 da. hvis hesten har fået Breathe Free i over 6 uger. Derefter kan man gentage det i 6 uger, pause osv.

Giv evt. en kur Probiotic samtidig med urterne, ring gerne for vejledning.

Det er også altid en god ide at kontakte dyrlægen, når hesten har luftvejsproblemer, og når der i øvrigt er tvivl om hestens almene tilstand.

Det kan være nødvendigt med en højere daglig dosering i en kortere periode, ligesom doseringen kan variere en smule fra hest til hest.