God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
 Urtefarm Blood Sugar Regulator PILLER - 1,5 kg eller 3 kg (problemer i hovene, heste med "fedtkam") Se fuld størrelse

Urtefarm Blood Sugar Regulator PILLER - 1,5 kg eller 3 kg (problemer i hovene, heste med "fedtkam")

Læs nederst på siden, hvad en glad kunde mener, om Blood Sugar Regulator til hendes heste.

Blodsukker i balance = Urtefarm Blood Sugar Regulator indeholder økologiske urter af høj kvalitet, der har en styrkende effekt overfor heste med tendens til problemer med blodsukkerbalancen, eksempelvis heste der har tendens til problemer i hovene, heste med "fedtkam" eller heste, der har svært ved at tabe sig, selv ved restriktiv fodring. Urterne er velsmagende. 

Anbefales ikke til drægtige og diegivende hopper!

OBS: Læs mere nederst på siden + se/hent datablad

Flere detaljer

DKK 499,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 7 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 7 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 35,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Blood Sugar Regulator fra Urtefarm er et tilskud baseret på bukkehorn, der indeholder galaktomannan, en speciel fiber, som har en positivt effekt på hestens stortarmsfunktion, og hestens evne til at optage bioaktive stoffer. Bukkehornsfrø har en bred aminosyreprofil, og et højt indhold af ammonisyrederivatet 4hydroxyisoleukin samt naturlige vitaminer, mineraler, steroidsaponiner og flavonoider.

Blood Sugar Regulator er Bukkehornsfrø kombineret med en urteblanding, indeholdende Lægestregbælg og Sortkommenfrø. Lægestregbælg fremmer optageligheden af glucose i cellerne og Sortkommenfrø har et højt indhold af Thymoquinone,  der er et stof, som ikke findes i samme koncentration i nogle andre oliefrø eller planter. Stoffet er ligeledes en kraftig antioxidant, der i forsøg har vist  at have positiv effekt på inflammatoriske lidelser.

Anbefalet daglig dosis: 10 gram pr. 100 kg hest - kan om nødvendigt sættes op til 20 gram pr. 100 kg hest i perioder.

Lægestrengbælg fremmer optagelsen af glukose i cellerne og hæmmer optagelsen af sukker fra tyndtarmen. Bælgen er kendt for at være mildt vanddrivende. Da den ligeledes er blodsukker-sænkende og regulerende, er lægestrengbælg velegnet til både heste og hunde.

Pulver af bukkehornsfrø indeholder komplekse bioaktive aminosyrer, der hjælper bugspytkirtlen med at producere insulin. Forsøg har vist, at frøene har positiv indvirkning på glucoseniveauet efter et måltid. Der var ingen eller kun meget ringe forøgelse af blodets indhold af insulin, hvilket er tegn på forbedret insulinfølsomhed

Vi anbefaler, at man for at undgå stivelse og sukker i hestens foder generelt.. Blood Sugar Regulator er et velegnet tilskud til heste, der er overvægtige, under indgræsning hvor man tidligere har haft problemer.

OBS 
: det er altid Det er altid en god ide at kontakte dyrlægen, hvis din hest ikke trives.

KUNDE FORTÆLLER: Jeg har to islandske heste, der var blevet for fede. Jeg skar ned på græs, foder og øgede motionen, og startede med at give urtefarm Diabetic. De tabte sig langsom, men med et konstant lille vægttab. For at være ærlig, så troede jeg ikke på, at Diabetic var medvirkende årsag til vægttabet, hvorfor jeg stoppede, da jeg ikke havde mere. Efter kort tid kunne jeg se vægtforøgelse på begge heste, uden at jeg iøvrigt havde ændret andre ting. Det er sket, at jeg har glemt at fået bestilt og, at de derfor ikke har fået i nogle dage. Hvergang kan jeg se, at de buler ud efter kort tid. Har nu anvendt det i 1½ år.

Kunde fortæller: Først på sommeren stod vores welsh pony med fortykket mankekam, han blev taget af græsset i 1½ måned og fik efter anbefaling fra Kirsten Urtefarm Diabetic.. og selv efter han kom tilbage på græs fortsatte han med at tabe sig ganske langsomt (noget vi ellers har kæmpet med i flere år)...Efter 6 måneder med Urtefarms Diabetic holdt vi en pause, mente ikke at det var nødvendigt her om vinteren.. efter en måned kan jeg se forskel, han er begyndt at tage på igen (der er ellers ikke nogen ændring i fodringen) så nu står der igen bøtte  urter i foderrummet.. Christina V