God service & personlig rådgivning
Vi yder prisgaranti
Ordre inden kl 14.00 sendes på dagen
Fri fragt fra kr. 999,-
Se fragt her
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Besøg PonyShoppen
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 24 23 49

kundeservice@hestenshelse.dk
SPAR 15% PÅ 3 KG - Urtefarm Echinacea (RØD SOLHAT) 500g/3 kg - NU I PILLEFORM Se fuld størrelse

SPAR 15% PÅ 3 KG - Urtefarm Echinacea (RØD SOLHAT) 500g/3 kg - NU I PILLEFORM

Echinacea, også kaldet Rød Solhat, er alment kendt for at have positive egenskaber på immunsystemet. Denne Solhat fra Urtefarm sælges til en god pris, er økologisk og holder høj kvalitet. 

Læs mere + se datablad nederst på siden. 

Flere detaljer

DKK 129,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 5 loyalitetspoint. (Dine point træder i kraft ved næste køb) Din indkøbskurv total 5 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 25,00.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

Echinacea (Rød Solhat) hører oprindeligt hjemme i Nordamerika og er brugt af Comanche-indianerne som middel mod bla. tandpine og halsinfektioner. Siden er planten blevet en af de vigtigste lægeurter, når immunforsvaret skal stimuleres. Urtefarms Rød Solhat er dyrket på økologiske marker i Danmark, hvilket sikrer, at planterne har et højt indhold af immunstimulerende stoffer. 

  • Rød Solhat blandes i hestens daglige foder, men bør ikke anvendes kontinuerligt. Det tilrådes altid at holdes pause på 8-10 dage hver 6-8 uge, for at sikre at virkningen består.
  • Rød Solhat kan med fordel gives sammen med hvidløg / ramsløg blandingen som et vintertilskud, der kan være med til at holde hestene friske. Giv 10-15 g rød solhat sammen med 10 g hvidløg/ramsløg. 
  • Hestene spiser det gerne.
  • Daglig dosering: 5g pr. dag pr. 100 kg hest