VelloFlex® Delux topmadras - mange forskellige str.

Topmadras VelloFlex® Delux 2 i 1 med Certipur memory skum, der er 2 cm quiltning og der er 725 magnetfelter indlagt. En topmadras, der giver de bedste betingelser for en optimal nattesøvn og øget velvære i muskler, sener og led.  
Madrassen er overtrukket med Tencel betræk der er slidstærkt og velegnet til allergikere.

Leveringstid ca. 2-3 dage - sendes direkte fra grossist.

 

 

 

 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 2.411,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Vi ved alle, hvor meget det betyder at få en optimal nattesøvn - det har du mulighed for med VelloFlex® Delux topmadras. 

VelloFlex® Delux er ca. 7 cm tyk udført i memory skum, der støtter din krop og sikrer, at din vægt fordeles jævnt over hele madrassen. 

Under den 2 cm top quiltning er der indlagt i hele 725 magnetfelter, i den lille og 1600 i den største, der medvirker til smertelindring - samt almindeligt velvære, da magneterne sætter gang i blodgennemstrømningen i hele kroppen.

Madrassen er betrukket med et slidstærkt kvalitetsreg. Tencel® betræk, hvor husstøvsmider ikke kan leve ( heller ikke i skummet). Madrassens underside er med non-slip dot-stoppere, der sikrer, at madrassen bliver hvor den skal. Magnetmadrassen betræk er forsynet med lynlås, der er muligt at tage af og vaske. 


BioFlex® magneterne er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1, jævnfør EU direktiv 93/42/EEC, og patenteret - EU patent nr. 0793518.


VIGTIGT
Magnetterapi skal ikke på nogen måde erstatte behandlinger ordineret af egen læge, ligesom magnetterapi ikke kan kurere sygdomme og/eller lidelser.
OBS: Magnet-produkter bør ikke benyttes under graviditet, eller hvis du har et elektronisk implantat, som eksempelvis en pacemaker.
Opsøg egen læge, såfremt du har spørgsmål, og fortsæt altid efter lægens anvisning.