BACK ON TRACK

Hos Hestens Helse forhandler vi et stort og varieret udvalg af Back on Track-produkter til både heste, mennesker og hunde. Produkter hos Back on Track – også kaldet for BoT – er udviklet af en svensk læge, hvor der er taget hensyn til både din, hestens og hundens krop. Du finder derfor en stor del af Back on Tracks produkter her i vores sortiment i form af gamacher, dækkener, knæbind, strømper, handsker mv. til hunde, heste og mennesker.

Produkterne har varmereflekterende egenskaber, som fungerer ved, at de keramiske partikler, der er smeltet ind i stoffet, reflekterer kroppens varmestråler tilbage til kroppen, når de bliver varmet op. Den varme der bliver reflekteret kaldes en langbølge infrarød stråling. Det er denne, der øger blodcirkulationen, når man anvender BoT’s produkter. Når blodcirkulationen øges, vil det bl.a. lindre muskelspændinger og kan være med til at forbedre ydeevnen.

En anden vigtig egenskab, som BoT’s produkter har, er, at det har en skadeforebyggende effekt, når det bruges under træning eller fx ved konkurrencer. Uanset om du skal købe Back on Track til heste, hunde eller mennesker, vil du være garanteret et virksomt og skånsomt produkt. De producerer nemlig regelmæssigt nye og innovative produkter, så mulighederne er mange, når du skal supplere din garderobe eller heste- og hundeudstyr.

Back on Track-produkter til heste

Mærket er særligt kendt for deres effektive produkter til heste, hvor du også finder en lang række muligheder på vores webshop. Vi lagerfører bl.a. staldbandager, ridegamacher, skridtdækkener, strygeklapper m.m. til heste, hvor de fleste af produkterne består af polyester eller polypropylen med den varmestrålende Welltex i, der både virker led- og muskelbeskyttende, og som går helt ned i dybden og varmer med deres infrarøde stråler.

Back on Track er populære for deres staldbandager, som består af det tidligere nævnte Welltex. Her er det dokumenteret, at den langbølgede infrarøde varmestråling øger blodcirkulationen, som derved medvirker til at lindre muskelspændinger hos din hest samt forbedre dens ydeevne. Dette er en særlig vigtig egenskab og investering, når du ønsker at skadeforbygge og anvender produktet på din hest i forbindelse med dagligdagen eller til træning og konkurrence.

Back on Track-produkter til mennesker

Ønsker du selv at iføre dig Back on Tracks produkter i form af deres beklædningsdele eller bandager, er dette også en mulighed hos os. Hos Hestens Helse forhandler vi bl.a. strømper, huer, overdele, handsker samt bandager til knæ, ryg, skinneben, håndled, ankel mv., som kan være med til at gøre det mere behageligt for dig i stalden eller under træning og konkurrencer.

Ved bandagerne til mennesker er der tale om den selvsamme teknik, som ved bandager til heste. Her får du bandager og støttebind, som både lindrer, heler og støtter bl.a. overbelastninger, forstuvninger og lignende.

Back on track-produkter til hunde

Til menneskets bedste ven finder du også produkter fra Back on Track i form af forskellige hundedækkener, der gør gåturene varmere og mere tørre, samt smertelindrende bandager til forskellige hunderacer og -størrelser. Med deres dækkener til hunde kan du holde dit kæledyr varmt udenfor, hvilket er fordelagtigt hos hunde, der har problemer med led eller muskler, samt ældre hunde, som generelt er stive og ømme.

Har din hund svage led efter en operation, pga. slidgigt eller grundet skader i sener eller ledbånd, så vil ben- eller hasebandager fra Back on Track være den rette investering for dig. De kan nemlig være med til at gøre helingsprocessen hurtigere og mindre smertefuld for din hund.

Vidste du, at Back on Track også har en produktserie med bl.a. Hyben med MSM, vitaminer, Spirulina, Havtorn mv. Denne serie kalder de WELLaware, og priserne er særdeles rimelige.

Kontakt os allerede i dag, og hør mere om Back on Track!

Hos Hestens Helse er vi specialister i Back on Track og deres effektive produkter, hvor vi har været med lige fra begyndelsen, da de kom til Danmark. Vi deler derfor gerne ud af vores erfaring, hvad end du ønsker at investere produkter til dig selv, din hest eller hund. Skulle du mod forventning ikke finde de produkter, som du søgte, vil vi anbefale dig at udforske producenter som Premier Equine, St. Hippolyt eller Uniq, der også er kendte for deres kvalitetsprodukter til heste og hunde. Du kan kontakte os ved at ringe på tlf. 86 24 23 49 el. 28 33 39 02 eller ved at sende en mail til [email protected]. Her vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Læs mere Læs mindre

18 varer

Faldende orden
pr. side