TILSKUD HEST

Tilskudsprodukter kan være et vigtigt supplement til sundheden hos din hest.
Tilskud bliver givet i forbindelse med mangel på bestemte næringsstoffer, der viser sig i form af udfordringer i bl.a. muskler, sener og led, mave og tarm, eller hvis din hest har behov for et boost af ekstra vitaminer og mineraler. I flere situationer kan det også være nødvendigt med specialtilskud, hvis hesten har særlige behov som fx alderdom, eller hvis den præsterer og arbejder meget.

Du vil i vores nedenstående udvalg finde en bred vifte af tilskudsprodukter fra flere anerkendte producenter i form af vitaminer, mineraler, MSM, urter, olier, elektrolytter mv. Udforsk vores nedenstående sortiment, eller klik på en af produktkategorierne nedenfor. Du vil med garanti finde noget, der vil være til gavn for din hests velbefindende. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl 28333902.

Vitaminer, mineraler, MSM, urter, olier, elektrolytter og andre tilskud til heste.
Som allerede nævnt kommer hestetilskud i mange former, der alle har deres særlige indvirkning på din hest. Det kan bl.a. være tilskudsprodukter til bevægeapparatet, som støtter op om hestens led, sener og muskler, produkter til fordøjelsen, så hesten har en optimal tarmflora og oplever generelt velbehag i tarmene, samt tilskudsprodukter til hestens præstationsevne, som har en indflydelse på hestens udholdenhed og velbefindende ved konkurrencer, stævner og hårde træningssessioner.

Et hyppigt problem hos heste er mangel på særlige vitaminer og mineraler. En hest har forskellige behov i dens levetid på baggrund af alder, præsentationsniveau, genetik og lignende. Derfor kan det være en ide at supplere hestens foder med vitaminer og mineraler enten i form af B-vitaminer, magnesium, zink osv. MSM (methylsulfonylmethane), som er organisk svovl, har en stor indvirkning på hestens bevarelse af cellevæggenes kvalitet og dannelsen af nye celler. MSM har ligeledes betydning for fjernelse af affald fra cellerne, hvilket fremmer sunde, smidige led samt modvirker stive, hævede og ømme led.

Med urtetilskud kan du hjælpe din hests almindelige velbefindende. Flere af disse fodertilskud er sammensat af økologiske urter, hvor udviklerne har stor viden og erfaring med den enkelte plantes egenskaber og viden om, hvordan urterne samarbejder og understøtter hinanden. Her finder du linket til urter til styrkelse af immunforsvar og udrensning.

Særligt konkurrenceheste og væddeløbsheste har behov for olier og fedtsyrer af god kvalitet for at styrke deres præstationsevne og immunforsvar. Det er samtidig også et godt middel til at tildele kalorier til hesten uden at belaste den med stivelse og sukker. Du finder et nøje udvalgt sortiment af olier, Omega3, - 6 og - 9 her på vores webshop.

Elektrolytter til heste er nødvendige for at opretholde en normal funktion af hestens nerver og muskler. Derfor er det altid en god idé at give din hest elektrolytter – og særligt efter hårdt arbejde, træning eller konkurrencer. Det er vigtigt, at du bruger elektrolytter, hvor mineralsammensætningen svarer til balancen af hestens sved. For at spare på elektrolytterne kan du til daglig give ca. 20 g helt almindeligt salt (uden jod) og nøjes med at give elektrolytter ved hårdt arbejde.

Hestens Helse hjælper gerne med tilskud til heste.
Det er vigtigt, at du har sat dig ind i de enkelte produkters indhold og anvendelse, før du giver dem til din hest. Tilskudsprodukter skal kun gives i relevante situationer eller ved opståede problematikker, hvor hesten mangler særlige næringsstoffer, og de kan dermed aldrig erstatte en korrekt foderplan.

Det her er alt sammen overvejelser og situationer, hvor vi hos Hestens Helse gerne vil hjælpe, så du ender med de rette tilskudsprodukter, der skal gives til din hest. Du kan kontakte os ved at ringe på tlf. 86 24 23 49 eller 28 33 39 02, eller ved at sende en mail til [email protected]. Her vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-40 af 164

Faldende orden
Side
pr. side