Udedækkener


Mangler du et udedækken fra Premier Equine, som vi ikke har på lager, skaffer vi det gerne hjem til dig. Kontakt Line på tlf. 24621481.
Der er mere plads i nogen modeller end andre, så ring endelig, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til netop din hest.
Udedækkenerne til din hest fra Premier Equine er alle teknisk avancerede og fuldt vandtætte dækkener med PE´s unikke membran til effektiv beskyttelse af din hest i al slags vejr. I de fleste af Premier Equine´s udedækkener er det muligt at tilføje liner (ekstra "tæppe") der findes i forskellige antal gram.

Der er også muligt at lægge et Lucanta stalddækken under dit udedækken (eks. Buster Hardy). Lucanta stalddækkener er særlige på den måde, at der er trykaflastende puder på hver side af lansemærket, puderne fordeler trykket hvilket er med til at  forebygge trykning og irritation. Vælger man et Lucanta stalddækken til sin hest er det nødvendigt med et yderdækken, hvor der er hals på, da disse stalddækkener med puder går noget højere op end et alm. dækken / liner.

Læs mere Læs mindre

12 varer

Faldende orden
pr. side