STEINER BID

Har du svært ved at finde et bid til din hest?
Steiner biddet giver ro i munden hos din hest, og er udviklet i samarbejde med ridesportens fagfolk, lægeindustrien og fagfolk inden for kirugiske instrumenter
.
Steiner biddet har været længe undervejs men endelig er de her! 

Steiner biddet er lavet af 100% titanium, der giver hesten høj komfort. Derudover har bidet en ekstrem glat overflade, der stimulerer hestens spytproduktion - et bid, der er meget let, "blødt" og ugiftigt for din hest. Titanium er biologisk kompatibelt med væv og knogler hvilket gør, at bidet ikke giver overfølsomhed eller irritation i hestens mund. 

Steiner bid er 100% bakteriefrit i kraft af, at det er et Titanium-bid - ringene er lavet i kirurgisk stål for at give biddet lidt vægt.

Steiner - et bid til alle hesteracer og discipliner!

Et Steiner bid vender korrekt i hestens mund, når logoet sidder i højre side af hestens mundvige!

Lisbeth Stein, hjernen bag Steiner bid, oplyser at hendes bid leveres i papæsker fremstillet at genbrugspap. 

Kunde fortæller:
”Min hest er temmelig sensibel i sin mund. Han er meget selektiv med hvilke bid han accepterer, desuden har han en lille mund, med meget lidt plads til bidet.
Når han ikke er glad for et bid er man ikke i tvivl, han
bliver meget urolig, og man har en fornemmelse af at han ”kaster” bidet rundt i munden, desuden mister man fuldstændig suget på tøjlen.
Han er en ung springhest, men i den daglige dressur har jeg brug for et bid hvor han suger og ligger stabilt – det har jeg virkelig opnået med Steiner-bidet. Han er rolig på hånden, suger og reagerer på de helt små signaler – fuldstændig som jeg ønsker det.
Det gør at vi kan udvikle os hurtigere, idet han har mere fokus på de opgaver han stilles. Han er glad for det lette materiale og den ergonomiske form – jeg vil helt klart anbefale dig at prøve Steiner!”
Hilsen Tania Seierø og den unge springhest Kahuku TS - også kaldt Hugo :-)


Læs mere Læs mindre