Back on Track - Terapi

Back on Track til mennesker er et helt specielt tekstil, der er udviklet i et samarbejde mellem en svensk læge, moderne videnskab og kinesiske erfaring mange år tilbage. Resultatet er et unikt materiale af polyester og polypropylen med indsmeltet keramisk pulver, der reflekterer kropsvarme i form af infrarød langbølget stråling, hvilket bevirker, at blodgennemstrømningen i vævet øges, hvilket er velkendt og dokumenteret.

Når blodgennemstrømningen øges i vævet, vil man opleve, at smerter og spændinger i muskler og led mindskes, ligesom inflammationer eks. i forbindelse med seneskedehindebetændelse, golf- og tennis albuer, ømme nakker og ovebelastede knæ bedres eller forsvinder. Når man anvender produkterne før træning, er musklerne opvarmede og skades ikke så let af træning og eventuel overbelastning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 24 23 49 / 28 33 39 02 eller e-mail [email protected], hvis du har brug for rådgivning eller vejledning angående Back on Track til mennesker.

Find alt fra Back on Track til mennesker, hest, hund info. m.m HER

Læs mere Læs mindre

32 varer

Faldende orden
pr. side