Urtefarm

Urtefarm har skabt nogle helt enestående – og primært økologiske – urteprodukter til gavn for hesten, hvor flere også kan anvendes til hunde. Derfor er de også at finde på vores webshop. Hos Hestens Helse har vi et varieret sortiment af tilskud til heste fra Urtefarm, som er din garanti for danskproducerede kvalitetsprodukter. Du finder bl.a. produkter som Urtefarms Blood Sugar Regulator, Cool Down, Rosehip (hyben), B-plus (B-vitamin) og mange andre varianter. Gør din hest en tjeneste, og gå ombord i vores udvalg af en lang række sunde og yderst effektive produkter, som er skabt af økologiskdyrkede urter groet på danske marker.

Investér i Urtefarm til din hest

De fleste heste i dag går på græsningsarealer, der ikke tilfører tilstrækkeligt med struktur og urter, og mange konkurrenceheste kommer slet ikke eller kun meget kortvarigt på græs. Det betyder, hestene ikke længere har mulighed for selv at søge efter varierede græsser og urter, da græsmarkerne i dag som regel kun består af nogle få græssorter. Urter tilfører en stor mængde værdifulde vitalstoffer, og netop disse er bl.a. livsnødvendige i forbindelse med immunsystemets funktion, hudens sundhed, hovenes vækst, frugtbarhed og almindelige velbefindende.

Se Urtefarms Blood Sugar Regulator og Cool Down

Med Urtefarms Blood Sugar Regulator bringer du din hests blodsukker i balance. Produktet består af økologiske urter, der har en styrkende effekt for heste med blodsukkerproblemer. Fx hos heste der har tendens til problemer i hovene, eller som har svært ved at tabe sig selv ved restriktiv fodring.

Ønsker du at berolige din hest inden transport, under boksro eller din unghest i forbindelse med tilridning, så er Cool Down fra Urtefarm det, du skal investere i. Cool Down er en naturlig måde at berolige din hest, hvis den er særlig følsom eller skal udsættes for særlige stressfremkaldende situationer. Du kan faktisk også med fordel give produktet til din hund i forbindelse med nytår og fyrværkeri.

Mangler du yderligere hjælp til tilskud til din hest?

Det nævnte er bare et lille udsnit af de produkter, vi forhandler fra Urtefarm. Vi hos Hestens Helse kan ikke andet end anbefale dig at udforske vores sortiment af deres produkter, så du finder det tilskud, som din hest har behov for. Mangler du yderligere hjælp til at finde tilskud til netop din hests behov? Så kan vi kontaktes på tlf. 86 24 23 49 el. 28 33 39 02 eller via mail [email protected]. Her vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Skulle du mod forventning ikke finde det rette tilskud til din hest? Så forhandler vi også mange andre anerkendte producenter til heste og hunde. Se bl.a. Uniq, St. Hippolyt og Solanum her på vores webshop.

 

Læs mere Læs mindre

20 varer

Faldende orden
pr. side