St. Hippolyt

Hos Hestens Helse finder du et solidt udvalg af St. Hippolyts produkter og tilskud til din hest. Vi har valgt at lagerføre St. Hippolyt på vores webshop på grund af deres seriøse forskning, de naturlige produkter og de gode resultater hesteejere beretter om ved brug. Du finder bl.a. tilskudsprodukter som Microvital, Mucolyt, Equilyte, Equilizer samt meget andet, der vil have en fordel ved din hests velvære og sundhed samt præstation og ved avl. ”Fodre som naturen” er St. Hippolyts læresætning, og derfor udvikler, forsker og tilpasser de deres ernæringskoncepter til alle hestens livssituationer.

Køb Microvital og Mucolyt fra St. Hippolyt til din hest

Din hests kost har en stor indflydelse på dens sundhed. Derfor er det vigtigt, at du fodrer din hest med naturlige råvarer af høj kvalitet, hvis du ønsker din hest skal være velfungerende og afbalanceret. Er din hest i underskud af mineraler eller sporstoffer, så er St. Hippolyts Microvital det, du skal investere i. Microvital indeholder 100 % organisk bundne sporstoffer som fx jern, der anvendes som kur til heste – og evt. hunde – der har tendens til dårlig foderudnyttelse, muskelspændinger samt trist og mat pels. Produktet fremmer ligeledes sunde led og hove.

Luftveje er en af de mere almindelige udfordringer hos heste, og det hænger som regel sammen med et svækket immunforsvar. Her kan Mucolyt fra St. Hippolyt fungere som understøttelse til din hests luftveje, hvor produktet bl.a. indeholder urter som pebermynte, timian, kamille, lancetvejbred og mange andre urter, frø og plantedele. Du skal dog være opmærksom på, at der er 48 timers karens ift. stævnedeltagelse.

Ønsker du at give din hårdtarbejdende hest et ekstra tilskud elektrolytter, vil vi anbefale St. Hippolyts Equilyte, som er et elektrolyttilskud helt uden sukker. Elektrolytter er en nødvendighed, når der skal opretholdes en normal funktion af nerver og muskler hos din hest. Ligesom mennesker kan heste også blive urolige og stressede ved særlige situationer. Det kan fx være ved transport, staldskifte, boksro, hård træning eller lignende situationer. Her kan pillerne Equilizer fra St. Hippolyt være behjælpelige med at give din hest ro og bedre koncentration under belastede perioder.

Foruden de nævnte produkter og tilskud fra St. Hippolyt forhandler vi også mange andre naturlige varianter til din hest, der vil være en oplagt investering for dig, der ønsker at fremme din hests velvære, restitution eller ydeevne.

Kontakt Hestens Helse og hør mere om vores kosttilskud til heste

Hvis du ikke fandt det, du søgte fra St. Hippolyts produktsortiment, forhandler vi også andre anerkendte producenter, der vil være værd at tage et kig på. Der er fx Solanum, Only Good Horse og Urtefarm, der hver og en er kendte for deres kvalitetsprodukter, -foder og -tilskud til heste.

Hvis du brænder inde med et spørgsmål til nogle af vores nedenstående produkter fra St. Hippolyt eller nogle af vores øvrige sortimenter til heste og hunde, skal du ikke holde dig tilbage med at tage kontakt. Det gør du enten ved at ringe på tlf. 86 24 23 49 el. 28 33 39 02 eller ved at skrive en mail til [email protected].

Læs mere Læs mindre

38 varer

Faldende orden
pr. side