Uniq

Med UniQ får du foder og tilskud af højeste kvalitet til hunde, hvor vi hos Hestens Helse er stolt forhandler af en del af deres produktsortiment. Med UniQs produkter sikrer du din hunds sundhed uanset race, størrelse og alder. Der anvendes primært naturlige råvarer i UniQs varesortiment, hvormed du som hundeopdrætter eller kæledyrsindehaver er sikret en høj fødevarekvalitet. Du finder bl.a. hundefoder, tilskud samt diverse olier, der giver din hund de bedste forudsætninger for et langt og lykkeligt liv.

Find UniQ hundefoder til hvalpe, voksne, ældre og hårdtarbejdende hunde

Uanset hvilken race hund du har, vil du få stor glæde af UniQs hundefoder, hvor der findes varianter til hvalpen, den voksne, den ældre og den hårdtarbejdende hund. Fælles for hundefoderet fra UniQ er deres unikke sammensætning, som består af mange forskellige råvarer. Det er nemlig med til at give din hund en sund og varieret kost uden brug af genetisk modificerede råstoffer, soja, kemisk farve-, aroma- og konserveringsmidler. Dette er bl.a. grunden til, at UniQ er det bedst vindende brugshundefoder.

Med UniQ Start giver du dine hvalpe en god start på livet, som er nøje balanceret efter betingelser for god vækst og knogleudvikling. Har du en klassisk familiehund, eller en der ikke arbejder så meget, så er UniQ Basic det oplagte fuldfoder. Den indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, mineraler og vitaminer, som din hund har behov for.

Er din hund ved at være oppe i årene, så er UniQ Light det, du skal investere i. Den indeholder bl.a. færre kalorier, men derimod flere vitaminer og umættede fedtsyrer. UniQ Light er en god start på alderdommen eller for den overvægtige hund. Har du derimod en brugs- eller konkurrencehund, skal du købe UniQ Power, der er letfordøjeligt, nærings- og energigivende.

Se også tilskud og olier fra UniQ

Fra UniQ forhandler vi bl.a. tilskud og olier som Skjold, Vidar, Gefion og Absolut Energi, der hver og en kan være et godt supplement i din hunds kost. UniQ Skjold er specielt udviklet til aktive hunde – og faktisk også katte – der færdes meget i naturen og har behov for et insektafvisende middel, som samtidig lindrer svie og kløe og fremmer helingsprocessen efter insektstik og loppebid. Vi har forhandler desuden andre midler mod myg, fluer, sandlopper og meget andet.

Oplever din hund irritationer i huden, eller har den en mat og evt. ”strid” pels? Så kan Vidars unikke sammensætning af urter være en oplagt olie for din hund. Vidar giver nemlig en flot, skinnende pels pga. dens naturlige ingredienser og indhold af Omega-3 og -6-fedtsyre. UniQ Gefion – også tidligere kaldt UniQ Vitality – er et særligt tilskud til hårdtarbejdende hunde og ældre hunde, som har en forhøjet risiko for slidskader i muskler og led. Olien går bl.a. ind og understøtter samt forebygger. Skal din hund ud og træne i længere tid og har derfor behov for et ekstra skud energi? Så skal du købe UniQ Absolut Energi.

Hestens Helse er stolt forhandler af UniQ

Vi hos Hestens Helse er utrolig stolte over at forhandle UniQs højkvalitets produkter, der er udviklet med omtanke og fokus på hundens trivsel og velvære – uanset alder, race og størrelse. Ønsker du at se andre producenter indenfor MSM, foder, ømme led og olier til hunde, så har vi også et sortiment dedikeret til det her på vores webshop.

Vil du gerne høre mere om UniQs produkter, eller har du spørgsmål til nogle af vores øvrige sortimenter, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Det gør du ved at ringe på tlf. 86 24 23 49 el. 28 33 39 02 eller ved at sende en mail til [email protected]. Her vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Læs mere Læs mindre

6 varer

Faldende orden
pr. side