Incrediwear - Info.

Incrediwears antiinflammatoriske terapi bandager og beklædning er designet med henblik på at mindske smerte, hævelse, samt støtte op omkring heling og mobilitet efter skader og andre udfordringer i muskler, sener og led. mv.

Produkterne er, i modsætning til mange andre produkter, ikke afhængige af kompression. Materialet afgiver negative ioner, når disse påvirkes af kropsvarmen, hvilket øger både blodgennemstrømningen samt lymfedrænagen. Dette skyldes en teknologi, hvor Carbon og Germanium er vævet ind i stoffet. Øget blodgennemstrømning bevirker en øgning af ilt og næringsstoffer til det berørte område, og den øgede lymfedrænage fjerner affaldsprodukter, hvilket alt sammen er med til at optimere kroppens naturlige helingsproces.

Materialet i Incrediwer produkterne indeholder Geranium og Carbon (mineral). Når materialet bliver påvirket af kropsvarmen frigøres en infrarød optisk bølge på mellemniveau, negative ioner.
Dette skaber "vibrationer" på celleplan , hvilket er med til at øge blodgennemstrømning og hastighed. Dette bevirker, at lymfe transporteres væk, ligesom der kommer mere ilt og næringstoffer til området.
Til sammen bevirker dette, at kroppens naturlige heling øges, hævelser mindskes og velbefindendet øges.

Bandagen kan desuden anvendes til køling - eksempelvis ved forstuvninger, læg bandagen i koldt vand og den køler ca. 1 time.

Du kan også med fordel bruge bandagerne og beklædningen i forbindelse med opvarmning og forebyggelse af skader ved sport/motion.

Vaskeanvisning:
Kan vaskes i maskine 30-40 grader (kan også med fordel skylles op i hånden) - ingen skyllemiddel - ingen tørretumbler - må ikke stryges

Incrediwear produkterne er FDA-registrerede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere Læs mindre
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.