Immunforsvar

Hest med dårlig immunforsvar? - Velfungerende immunforsvar er altafgørende for hestens evne til at præstere. Hos Hestens Helse finder du tilskudsprodukter til at booste hesten immunforsvar.

Rigtig mange ting kan har en negativ indvirkning på hestens immunforsvar, der primært ligger i tarmen. Et stærkt immunforsvar er med til at forebygge infektioner. Flere af de produkter du finder her er sammensat af urter, vitaminer og mineraler samt produkter der understøtter den gode balance i tarmen, alt dette vil være med til at understøtte immunforsvaret.
Det miljø, din hest lever i, både i stald og på fold er fyldt med bakterier, virus og andre ting, der kan påvirke sundheden. Hvis din hest er sund og rask, kan den modstå det meste, men især stress kan påvirke hesten negativt, det kan være den stress der kommer under transport, flytning, hvis den har ondt eller trænes ekstra hårdt.
Det vil være positivt at have fokus på at mindske stress påvirkningen hos din hest, ofte er det små ting, der har betydning, eks. kan det være en god ide at give hesten en smule hø før ridning, så den ikke kommer ud at ride på tom mave, hvilket også vil være med til at mindske syreophobninger i maven.

Forskellige heste har udfordringer på forskellige punkter, du er velkommen til at ringe os, hvis du har brug for at vende de udfordringer, du har med din hest 28333902

Læs mere Læs mindre

22 varer

Faldende orden
pr. side