Urtefarm Rosehip 3 kg - Hyben til din hest

Urtefarms Hyben (Rosehip) er naturligt hybenpulver, der er kendt for et højt indhold af C-vitamin og bio-aktive stoffer, hvilket har mange alment anerkendte positive egenskaber. 

Urtefarms hyben kommer fra Europa, planterne sprøjtes ikke. 

På lager
498,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Hyben blandes i hestens daglige foder, og de fleste heste elsker det. 

 

OBS: ring gerne og hør nærmere om hyben og heste. 

 
Kunder fortæller:

"Jeg vil gerne fortælle, at vores gamle tæve, som er præget af ikke længere at være helt ung, og som ellers har fået smertestillende medicin igennem længere tid, nu har det super godt efter vi har givet hende MSM og hybenpulver gennem de sidste 6 ugers tid. Jeg vovede pelsen og tog de smertestillende fra hende for ca. 3 uger siden fordi hun havde det så godt og hun trives perfekt uden dem. Jeg er faktisk helt enormt overrasket over, den betydning de 2 produkter har haft for hende og ærgrer mig over, at jeg ikke fik kendskab til det noget før. Jeg glæder mig dog over, at hun har det så godt nu."
Anne
Nu bruger jeg "kun" hyben, men mine heste døjer heller ikke med tykke ben efter jeg er begyndt at bruge det - og jeg har efterhånden brugt det i nogle år" 
Marianne Pedersen

 

Hej 
Lige en opdatering ang rosehip pulver...
Jeg har en islænder hoppe på 25 år. Hun er ved at være gammel, så hun bliver ikke brugt så meget mere. Hun har altid lidt af hudproblemer om sommeren og har måttet ha' eksemdækken på hver sommer i alle de år jeg har haft hende. Der ud over er der (med alderen) sket et eller andet med hende, så hun sætter ekstreme mængder af pels og har de sidste år måttet barberes, da hun ikke fællede ordentligt af til sommeren... Hun går uden sko og har gjort det i mange år og er normalt bare lige blevet rettet op af smeden ca 2 gange årligt.
I år....... Jeg var på tur på hende først på året og havde bare sådan en fornemmelse af (på hele turen) at det her var sidste gang vi var ude  - Hun var træt og trist og ikke sig selv, uden at der kunne sættes en finger på noget specifikt der var galt... Jeg kommer hjem og ser at der er tilbud på rosehip pulver og læser lidt om det... Tænker at det er da bestemt værd at prøve, så det bliver købt.
Efter ca tre uger har jeg en anden hest. Glad og frisk.
I år har hun fældet nogenlunde af (hun har stadig meget pels men skal ikke barberes) og sidst men ikke mindst..... Hun blev beskåret den 27/3-13 og i går måtte jeg ha' smed til hende igen og han har aldrig skåret så meget af hende før  Det er jo helt vildt!!! og når ja..... BEDST AF ALT!!!!! - Hun har endnu ikke haft behov for dækken i år     
Jeg skal jo ikke kunne sige om det er rosehip der har gjort alt det for min gamle Sippe-hest, men det er det eneste jeg har ændret ved hendes fodring  
Hun får bestemt rosehip resten af sine dage!!! Også selvom det kommer til at koste noget ekstra på smederegningen 
Tak for endnu et SUPER produkt!!! 
 Anne