MSM til billigste pris - fremmer sunde, smidige led, slimhinder, pels, hove mm.

MSM (methylsulfonylmethane) - er organisk svovl og er et af de vigtigste mineraler, der spiller en helt afgørende rolle i bevarelsen af cellevæggenes kvalitet og dannelsen af nye celler.

Desuden har MSM en stor betydning, når det drejer sig om at fjerne affald fra cellerne. MSM har også en irritations dæmpende effekt og tilstedeværelse af svovl er vigtigt i forhold til hud, pels og hove.

Svovl er ligeledes involveret i processer med hormoner, antioxidanter, enzymer og protein.

OBS: Mængderabat ved køb af MSM refill (+ 5% log ind rabat)

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 114,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

I de seneste mange år har især landbrugsdrift betyder, at jordbunden har mistet meget af sit naturlige svovlindhold (ligesom mineraler). Resultatet er udbredt svovlmangel .

Renheden på vores MSM er 99,7% 

MSM's virkning kan sammenlignes med vitaminer og det ser ud til, at virkningen er endnu bedre, hvis dyrene samtidig får B- og C-vitaminer (evt. i form af hyben).

Selv om svovl forekommer naturligt i dyrenes friske foder, eksempelvis græs, forsvinder det næsten helt, når græsset behandles eller tørres. Dette medfører, at dyrene får tilført en alt for lav mængde bio-tilgængeligt svovl, særlig efterår og vinter, hvilket har indvirkning på cellernes tilstand, og dermed også i høj grad den almene sundhedstilstand. 
Renheden på vores MSM er 99,7% og er fremstillet i forbindelse med produktion af træmasse fra Canadiske skove.

Forslag til daglig dosering - helst fordelt på morgen/aften.

  • HEST: 5 - 40 g
  • PONY: 5 - 25 g
  • HUND: 1 - 10 g
  • OBS! Der er stor forskel på, hvor mange gram dit dyr kan have brug for, alt efter hvilken udfordring det omhandler - ring gerne for vejledning 28333902 (Kirsten).

MSM erstatter ikke dyrlægens medicinering, men bruges som supplement til hestens daglige kost. 

MSM kan bruges alene, men fungerer godt sammen med eksempelvis Grønlæbet Musling PUR og Chondroitin.


TIP! Vi fortæller gerne om vores gode erfaringer med MSM.

Kunde fortæller:
Jeg vil gerne fortælle om mine oplevelser med kontakten med Hestens og Hundens Helse. Vi har en Sct. Bernhard på 6 år, der er født med et dårligt forben. Har fået at vide af dyrlægen, at det vil blive stift med tiden. Da hun var 1 år, var hun til røntgen hvor det kunne ses, og hvor vi fik at vide, at hun nok ikke blev så gammel. For 6 måneder siden virkede hun lidt trist og stille. Jeg ringede til min ”livline” Kirsten og spurgte, om hun kunne hjælpe - hun har det nu rigtig godt igen, ligesom humøret er kommet tilbage.

Vi har en anden Bernhard der er 11 måneder, der voksede alt for hurtigt, så hurtigt at hun var meget påvirket i sine led -  har det nu så godt at hun kan komme med til både træning og udstilling.
Alt dette kan jeg takke Kirsten hos Hestens Helse for. Hun er rigtig god til at finde frem til det helt rigtige – alt i alt går det rigtig godt på dyresiden selv om det hele kun er på hobbyplan.
Gitte Jensen