Premier Equine

Hos Hestens Helse er vi glade for at lagerføre mærket Premier Equine, som er kendt for deres produkter med fokus på beskyttelse, funktionalitet og forebyggelse af skader hos heste – og særligt hos heste i koldere klimaer, som vi har her i Danmark. Du finder bl.a. Premier Equine magnetdækken og -gamacher, dækkener og meget andet rideudstyr. Fælles for det hele er, at det er udviklet med særlig fokus på funktionalitet, beskyttelse og forebyggelse af skader.

Premier Equines produkter til hest og rytteren kendetegnes ved en usædvanlig høj kvalitet med hensyn til materiale og forarbejdning - til en særdeles rimelig pris. Der bruges innovative materialer ligesom pasform og forarbejdning er i top. Premier Equines produkter til hest og rytteren kendetegnes ved en usædvanlig høj kvalitet med hensyn til materiale og forarbejdning - til en særdeles rimelig pris. Der bruges innovative materialer ligesom pasform og forarbejdning er i top.

Administrerende direktør Clive fra Premier Equine er opmærksom på detaljer, så alt bedst muligt lever op til den højeste standard. Derfor har firmaet specialiseret sig i dækken teknologi og beskyttelse af hesteben. I firmaet er man klar over, at perfektionisme er uopnåeligt og derfor arbejder de hele tiden på at forbedre deres produkter.

Udforsk vores Premier Equine dækkener til heste

Premier Equine er førende indenfor hestedækkener bestående af banebrydende teknologi, som giver dig vandtætte og åndbare dækkener, der kan beskytte mod selv det hårdeste vejr.

Er det ved at være vintertid, hvor din hest skal gå med et dækken for at holde varmen, og ønsker du samtidig at beskytte hestens manke mod slid og trykmærker? Så skal du investere i en af Premier Equines Lucanta dækkener. De kommer med beskyttende ”puder” ved mankestykket, disse virker trykaflastende og beskytter på den måde området, så der ikke efterlades trykmærker, eller manken slides.

Du finder bl.a. også det populære magnetdækken med hals, som er en oplagt investering til din hest. Magnetterapi har mange fordele for din hest, herunder at blodcirkulationen øges, muskelspændinger reduceres, ligesom ømheder og muskeltræthed afhjælpes. Din hest vil således hurtigt være klar igen efter en hård træning eller et stævne.

Stærk magnetteknologi i Premier Equines gamacher

Som allerede nævnt er der mange fordele ved at investere i magnetterapi, og her er magnetgamacherne fra Premier Equine ingen undtagelse. Med magnetgamacher på din hest vil du stimulere dens produktion af nye celler, som vil fremme helingen af beskadiget væv og mindske muskelspændinger samt inflammation.

Magnetprodukterne fra Premier Equine er yderst populære, da de er gode til at få hestene til at slappe af og til anvendelse som opvarmning af musklerne inden træning. Du vil derfor med den stærke magnetteknologi i Premiers Equines gamacher sørge for velvære hos din hest uanset alder.

Du finder selvfølgelig også andre typer af gamacher til heste fra Premier Equine her på vores webshop. Vi har bl.a. ridegamacher med ventilering for at undgå overophedning af senerne, hvor produktet er udarbejdet i et stødsikkert materiale for at beskytte din hests ben. Ønsker du derimod at afkøle din hests ben? Så skal du investere i Premier Equines kølende bandager, som er en billig og effektiv måde at forhindre hævelser og mindske risikoen for seneskader – en oplagt investering ved især stævner og efter hårde træningssessioner.

Hos Hestens Helse hjælper vi dig gerne!

Ønsker du at vide mere omkring Premier Equine, eller mangler du yderligere information om deres produkter? Så skal du ikke tøve med kontakte os. Vi hos Hestens Helse vil hellere end gerne hjælpe dig og dele ud af vores mange års erfaring, så du ender med det rette produkt til dit dyrs behov. OBS: Ønsker du at bestille nogle af Premiere Equines produkter, som vi ikke har på lager, bestiller vi det gerne hjem til dig. Giv os et kald eller skriv os en mail.

Du kan kontakte os ved ringe på tlf. 86 24 23 49 el. 28 33 39 02 eller ved at sende en mail til [email protected]. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Skulle du derimod ikke finde det, du søgte her på siden, vil vi anbefale dig udforske en af vores mange andre kvalitetsbrands med fokus på hest og rytter som bl.a. Back on Track og Incrediwear.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-40 af 64

Faldende orden
Side
pr. side