Steiner Trense og Bid

SteinerEQUEST laver bid og trenser samt tilbehør i høj kvalitet - altid med øje for optimal pasform og komfort for hesten.

Lidt om Steiner trense
:

Steiner trensen er lavet af vegetabilsk garvet italiensk skind uden kemikalier.Trensen er lavet med øje for pasform og optimal komfort for hesten. Alle trenser er med et ergonomisk nakkestykke, der sørger for, at presset på de kranielle nerver ikke klemmes. Du kan læse mere om trensen her

Lidt om Steiner bid:
Helt unikke bid, der er håndsmedet i Titanium og er 100 % bakteriefri. Titanium biddene fra Steiner EQUEST er med til at øge komforten i din hests mund og dermed præstationsevnen. 


Steiner Bid kommer i et 2-delt og 3-delt muffebid. Muffebidet er særligt velegnet til heste med følsomme mundvige. Det 3-delte muffebid ligger meget stabilt i hestens mund og signalerne fra rytteren vil være meget præcise.

Steiner har også lavet et 2-delt og et 3-delt trensebid. Trensebiddet er et af de mest almindelige bid, der findes til hest. Dette trensebid fra Steiner er formet, så det øger kontaktfladen. 

Sidst men ikke mindst har Steiner EQUEST lavet et stangbid med korte stænger, hvilket gør det blødere og mere eftergivende for din Islænder. Biddet er meget let. 

 
 
 
 

 

 

Læs mere Læs mindre

12 varer

Faldende orden
pr. side