FODER - RC

Regulator Complete´s vitamin/mineralblanding og deres 2 forskellige slags mash har vi fået på pogrammet, da det er nogle gennemtænkte kvalitetsprodukter, der dækker alle typer / niveau af heste på en enkelt måde. 

Kort fortalt om alle 3 produkter:

Every Day Happy - Daglig foderudgift pr. dag kun 1,11 kr. pr. 100 kg hest:
Every Day Happy er et fuldt dækkende vitamin-, mineral-, sporstof- og proteintilskud med 4 kg Hørfrø, 400 gram Aroniabær, 250 gram Spirulina, 200 gram Urter og en mærkbar forskel på mere end 100% af den dagligt anbefalede dosis af 5 vigtige mineraler: magnesium, kisel, kobber, selen og zink.

Dækker din hests behov i henhold til KER/Kentucky Equine Researchs anbefalinger - KER = er kendt som det mest innovative hesteforskningscenter i verden og er på forkant med både de ernæringsmæssige og fysiologiske udfordringer og ydeevner hos den moderne sportshest.

+Fiber Mash - Daglig foderudgift pr. dag kun 0,81 kr. pr. 100 kg hest: 
+Fiber Mash er velegnet til den overvægtige / nøjsomme hest, der ikke yder specielt, men har brug for fibre (2 slags) til at vedligeholde en god tarmflora. Også velegnet til heste med efterløb. Et produkt tilsat urter for optimal mavesundhed.

+Energy Fiber Mash - Daglig foderudgift pr. dag kun 2,62 kr. pr. 100 kg hest: 
+Energy Fiber Mash er til de h
este, der yder på højt plan, har svært ved at holde huld / for tynde samt den ældre (senior) heste, der har mistet muskelmasse. Også god til heste, der restituerer efter skade. Desuden styrkes hestens tarmflora, fordøjelse og immunsystem. Også her er der urter.

Med Every Day Happy og +Fiber Mash eller +Energy Fiber Mash er din hest dækket ind.

Læs mere Læs mindre