Urtefarm Loppefrøskaller 100% rene (små piller) 1 kg

Urtefarms loppefrøskaller til din hest - (små PILLER) Loppefrøskaller har længe været kendt som et tarmregulerende middel til både heste og mennesker. 

Det har den fordel, at det ikke har en vanedannende virkning på tarmen. 

Anvendes til heste med ophobning af sand, eller forebyggende til heste der gennem længere tid har "græsset" på en jordfold, og på en måde indtaget for meget jord, hvilket næsten ikke kan undgås, når hestene nipper efter spirer osv.

Læs mere nederst på siden + se/hent datablad for indhold m.m.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 10,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Urtefarm Loppefrøskaller i piller indeholder loppefrøskaller.

Dosering: ved sandforstoppelse eller, hvis dyrlægen anbefaler det, blandes der 100 g i hestens foder i 30 dage til en hest på ca. 500 kg.

Forebyggelse:
ca. 50 g til en hest på 500 kg. (Man kan evt. hvis belastningen af jord og sand ikke er så stor) give loppefrøskallerne i 10 dage, holde pause i 5 dage osv.  

Disse Loppefrøskaller er presset til små piller, hvilket gør, at mange heste hellere vil spise dem end pulveret. Desuden har det den fordel, at pillerne ikke bliver opløst, før de når ned i maven, og at man kan komme det i eksempelvis mash eller roepiller.

Loppefrøskaller eller loppefrø ???. Loppefrøskaller og loppefrø er langt fra  samme produkt. Loppefrøene er tungere, dermed også billigere, men virkningen er slet ikke den samme. Det er vigtigt at frøene er frigjort fra skallerne, da det er skallerne, der sammen med vædske laver en "slim", der transporterer sand/jord ud af tarmene. Hvis man vil bruge loppefrø, skal de knuses og mængden skal være mange gange (4-5 gange)  loppefrøskallerne.

Urtefarm loppefrøskaller er 99% rene, det vil sige den største renhed man kan få, hvilket er vigtigt, da loppefrøskaller af dårlig kvalitet, danner meget mindre slim, hvilket igen betyder, at virkningen bliver dårligere, hvis man ikke bruger en meget større mængde - jo lysere skallerne er jo bedre - mørke skaller vidner om en dårligere kvalitet. 

Ved obhobning af sand, sammen med eller efter dyrlægebehandling, blandes der 100 gram Urtefarm Loppefrøskaller i hestens daglige foder i ca. 30 dage ved 500 kg hest. Går hesten på jordfold el. lign., hvor der er risiko for sandforstoppelse, kan det forebygges ved at give hesten 50 gram Urtefarm loppefrøskaller dagligt ved 500 kg hest, eller hvis man vurderer risikoen mindre 1 uge med loppefrøskaller og 1 uge uden.