Urtefarm Breathe Easy (luftveje) - Extract eller piller.

Breathe Easy fra Urtefarm med urter, er udviklet specielt til heste med tendens til  udfordringer i luftvejene. Breathe Easy indeholder en optimal blanding af økologiske urter, der virker styrkende på hestens luftveje, understøtter immunforsvaret og slimhinder. 

Vi anbefaler at anvende ekstrakten sammen med pillerne for bedre effekt.

OBS! Der er ikke målebæger med til produktet - kan tilkøbes.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 10,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Urtefarms Breathe Easy er velsmagende og tildeles i hestens daglige foderration, indtil der observeres en positiv forandring. Herefter kan man evt. fortsætte med en mindre dosis, særlig til de heste, der tidligere har vist tendens til at få luftvejsproblemer. Det er altid en god ide at holde en pause på  8-10 dage, hvis hesten har fået Breathe Easy i over 6 uger. Derefter kan man gentage det i 6 uger, pause osv.

Giv evt. en kur mælkesyrebakterier samtidig med urterne. Ring gerne for vejledning.

Det er altid en god ide at kontakte dyrlægen, når hesten har luftvejsproblemer, og når der i øvrigt er tvivl om hestens almene tilstand.

Dosering Breathe Easy PILLER:
7 gram pr. 100 kg hest.

Dosering Breathe Easy Extract 100 ml:
5 dråber pr. 100 kg hest.

Indhold Breathe Easy:
Kamilleblomst, Gurkemeje, Brændenælde, Lægestokrose, Læge-alant, Lakridsrod, Citronmelisse, Kamille, Mynte og Timian + i pillerne er der også koldpresset rapsolie.

Emballage:
Af miljøbesparende hensyn, kommer mange af Urtefarms produkter nu i poser, der er lavet af 100% genanvendeligt emballage. Der er ikke måleske med, da mange har fra tidligere køb.