Urtefarm Mare Balance 1 kg.

Mare Balance fra Urtefarm er et urtebaseret tilskud til hopper med tendens til adfærdsproblemer i visse perioder, eksempelvis i forbindelse med brunst. 

OBS! Må ikke anvendes til drægtige eller lakterende hopper. 

I Urtefarms Mare finder du Kamille, Melisse, Lindeblomst, Rødkløver, Perikon, Ingefær, Pionblade og koldpresset rapsolie.

Dosering pr. dag: 7 gram pr. 100 kg. hest.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 10,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

OBS! Der er ikke målebæger med til produktet - kan tilkøbes.

Emballage:

Af miljøbesparende hensyn, kommer mange af Urtefarms produkter nu i poser, der er lavet af 100% genanvendeligt emballage. Der er ikke måleske med, da mange har fra tidligere køb.

KUNDE FORTÆLLER OM MARE BALANCE:

Jeg har længe ledt efter et tilskud til min hoppe fra 2016, som kunne give hende mere fokus, og gøre at hun var mere tilstede i ridningen, men også i den alm. håndtering. Indira er fra naturen født med et varmt og vågent sind. Det virker på hende som om, at hun er bange for at gå glip af noget eller at hun altid er på vagt.

Hun har ved den mindste forandring gået fra foderet, og nogle dage har hun godt kunne håndtere at være inde alene, gå tur, være på banen. Andre dage er det gået op i den helt store vrinske konkurrence til vennerne på folden.

Indira er tjekket for mavesår med gastroskopi. Fået scannet hendes livmoder for at udelukke cyster og andet. Fået taget blodprøver. Der er intet unormalt at finde. Dyrlægen anbefaler at sætte hende på regumate, men det er en dyr affære, så jeg ønskede at finde noget som var til at betale og som også var skånsomt for hendes system.

Jeg ser tilfældigvis Kirsten kommentere i et opslag på Facebook, om mavesår. Jeg skriver til hende (da jeg på det tidspunkt mistænkte Indira have mavesår, da hun tabte sig, gik fra foderet, var sur ved berøring, stresset) Dette afkræfter dyrlægen og Kirsten fortæller mig derefter, at der ofte bliver forvekslet mellem symptomerne på mavesår og brunstforstyrrelser. Da jeg også havde noget "cool down" i tankerne valgte jeg at give det "forsøg". Jeg tænkte dog ikke at det var hendes brunster som forstyrrede hende, men derimod hendes varme temperament.

  1. 12/3-2020 Hun kom på urtefarm mare balance og agnus castus dråber Hun har fået det anbefalet fra Kirsten og efter 7 dage kom der lidt ro på. Som dagene er gået, er Indira blevet en helt anden hest. Hun har fået en helt anden ro i øjnene og ikke mindst i kroppen. Begyndt at tage på, og ikke 1 gang på de mdr hun har været på produkterne gået fra foderet. Hun kan håndtere at der kommer heste ind og ud af stalden, uden at ville med og kalde efter dem. Hun kan vrinske, men ikke mere end andre heste også gør. Hun er stadig glad og fuld af liv, men med meget mere fokus på mig.

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er for urterne og dråberne. Og så er det til at betale

Indira får urterne med lidt lucerne og müsli i en anden krybbe i boksen, end det andet foder hun ellers får. Så kan hun spise det når hun får lyst. Hun er så glad for det nu, at hun spiser det før alt andet nu. Dråberne får hun i en 1 ml engangssprøjte morgen og aften. Hun får 10 dråber x 2 (svarende til 0.4 ml x 2)

En kæmpe anbefaling herfra.

Birgitte