Solanum Laminator - ved stiv og "stikkende" gang (græsningssæsonen)

Laminator fra Solanum for  hovene.
Vi har mange kunder, der køber Laminator når græsningssæsonen begynder. Bliver typisk brugt forebyggende til heste hvor, der er i risiko for at få problemer med hovene. Ligeså til de heste, der er følsomme i forbindelse med indtag af for meget nyt græs eller græs om efteråret, hvor fruktan indholdet også kan være højt, når det bliver koldt.
OBS! Se mere nederst på siden.

 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 760,00  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 799,- til pakkeshop (max 18kg)

Solanum Laminator - god blodcirkulation i hovene. Laminator indeholder et kraftigt ekstrakt af citrusfrugter med et stort indhold af bioflavonoiden Hesperidin. Dette bevirker, at der skabes en bedre blodcirkulation i hoveneEn god blodcirkulation er særdeles vigtig, for at hestene selv kan dæmme op for de problemer i hovene, der bevirker, at hesten får en stiv og stikkende gang. Blodcirkulationen er ligeledes vigtig for en normal tilførsel af næringstoffer til hoven, så den vokser normalt.

Ud over citrus-ekstrakt og biotin indeholder Solanum Laminator mineraler, MSM og ølgær, der sammen understøtter en optimal hovfunktion. 

TIPS: Heste der udviser ømhed i hovene, kan med fordel tildeles Probiotic (mælkesyrebakterier), der vil være med til at bedre bakterie- og enzym balancen i hestens fordøjelse.

Forebyggende: 

Stor hest: 50 gram pr. dag = 3 mål. 
Til pony anbefales 2 mål pr. dag.

Når problemet er til stede: 

Stor hest: 100 gram pr. dag = 6 mål.
Til pony anbefales 4 mål pr. dag.
Pulveret blandes i hestens foder morgen og aften.

Kunde fortæller:
Hej
Vi har en gammel vallak, en Nordbakke blanding. Han har ikke nogen stopknap, så han spiser græs, til han er ved at revne. For ca. 2 år siden fandt jeg på jeres side Solanum Laminator. Det får han dagligt, samtidig med at han er nødt til at have mundkurv på, mens han er på græs.

Sidste efterår snød han os, ved at hoppe over hegnet ind til et dejligt stykke græs, efter at mundkurven var taget af. Resultatet var endnu en omgang .

Nu har vi været endnu mere forsigtige og har sluppet skadefrit igennem foråret. Det bedste af det hele er næsten, at sidst vi havde hovsmed, var han meget forundret. Der var intet tegn på hovene på, at den nogensinde havde haft hovproblemer. Hovsmeden havde aldrig set det før, og han har arbejdet med heste i mange år!

Vi er overbevist om, at det er Solanum Laminator, der er årsag til, at hovene har det bedre og smeden gav os ret i, at det måtte det være. Så vi kan absolut anbefale det!

Lene: Har oplevet nøjagtig det samme med min hoppe, og hun har endda ikke mundkurv på mere, jeg fik taget det i opløbet, og hun fik Solanum Laminator i sit foder. Smeden kan slet ikke se, at der har været problemer. 

Indhold pr. kg.
Biotin 5.000 mg

Zinmethionat 65.000 mg
Hesperidin 105.000 mg
Zink (total) 13.000 mg
Kobber 3.300 mg
Kobolt 1.250 mg
Mangan 1.000 mg
Selen  15 mg
Cholinchlorid  1.000 mg
Lysin  10.000 mgMethionin 15.000 mg
MSM 215.000 mg
Yea-Sacc (ølgær)

Indeholder ingen stoffer forbudt af FEI og JC
Fås i 1,5 og 5 kg

Biotin 1.500 mg/kg Styrker hovenes vækst.
Zinkmethionat 65.000 mg/kg Styrker hovenes vækst.
Hesperidin 110.000 mg/kg Blodkarudvidende effekt.
Chrysanthemum parthenium    
50.000 mg/kg
Blodkarudvidende effekt. Antiinflamatorisk effekt.
Zink (totla) 13.000 mg/kg Styrker hovenes vækst.
Kobber 2.500 mg/kg Styrker hovenes vækst.
Lysin 32.600 mg/kg Styrker hovenes vækst.
Methionin 40.750 mg/kg Styrker hovenes vækst.
MSM (Methylsulfonylmethan) 16.300 mg/kg Styrker hovenes vækst.
Yea-Sacc (ølgær) 1.250 mg/kg Styrker hovenes vækst.